Tάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε μια διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» στο ρουστίκ σπίτι τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Tάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε μια διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» στο ρουστίκ σπίτι τους

Η Θάλεια Ματίκα έδωσε για δεύτερη φορά συνέντευξη μέσα από το σπίτι της σε εκπομπή της ΕΡΤ, μόνο που αυτή τη φορά παρουσιαστής ήταν ο άντρας της.

H Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Είναι παντρεμένοι 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο παιδιά, τον 10 χρονών Δάνο και την 7χρονη Νάγια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τη δουλειά και όπως είχε πει κι ο Τάσος Ιορδανίδης σε παλαιότερη συνέντευξή του η σχέση τους από την αρχή φάνηκε πως θα είναι καρμική, αφού εκείνος παρότι βρισκόταν σε άλλη σχέση κατάλαβε πως η Θάλεια Ματίκα ήταν η «μία».

«Της έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί. Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μού έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν τής είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το πώς γνωρίστηκαν.

Η χριστουγεννιάτικη «κρεβατομουρμούρα»

Ο Τάσος Ιορδανίδης από την αρχή της σεζόν έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής Μπαμπά-δες στην ΕΡΤ με καλεσμένους γνωστούς μπαμπάδες και μαμάδες. Αυτή την φορά και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς ο Τάσος Ιορδανίδης έχει καλεσμένη στην εκπομπή του, μια ξεχωριστή μαμά για εκείνον, τη μαμά των παιδιών, την Θάλεια Ματίκα.

Από τα αποσπάσματα της εκπομπής που προβλήθηκαν στο Happy Day το ζευγάρι ντυμένο με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες βρίσκεται στο κρεβάτι του σπιτιού του και κάνει μια εντελώς διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» αναπολώντας το πώς βρέθηκαν μαζί και πώς είναι η οικογένεια που έφτιαξαν.

«Θυμάσαι πόσα χρόνια είμαστε μαζί; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι επετείους και τέτοια. Είσαι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Σε γνωρίζω στα 30 μου και ήσουν 26. Όταν σε πρωτοείδα, δεν ένιωσα τίποτα. Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο» λέει μεταξύ άλλων και με πολύ χιούμορ η Θάλεια Ματίκα στον Τάσο Ιορδανίδη κάνοντάς μας να περιμένουμε πώς και πώς ολόκληρη την προβολή της συνέντευξης.

Πάντως, η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν πάντα ξεχωριστή για το ζευγάρι, αφού πριν από 12 χρόνια είχαν γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον πολιτικό γάμο τους - με ένα πάρτι στο οποίο είχαν μεταμφιεστεί σε Γκόλφω και Τάσος από την ταινία «Γκόλφω» του 1915.

https://www.instagram.com/p/CuH__2EroAn/

Το ρουστίκ σπίτι τους

Πάντως, αν σου έκανε εντύπωση η κρεβατοκάμαρα που έγινε η συνέντευξη, δεν είναι από κάποιο παραδοσιακό σπίτι σε κάποιο γραφικό χωριό, είναι η πραγματική κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του ζευγαριού.

Αντίστοιχη διακόσμηση έχει και το υπόλοιπο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, όπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, με τα ιδιαίτερα vintage έπιπλά τους με σκαλίσματα και ζωγραφιές αλλά και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά και κάδρα με πιο παραδοσιακό χαρακτήρα.