Η Μαρία Καβογιάννη απόλαυσε τον καφέ της στην Αθήνα και η Βίκυ Σταυροπούλου είχε μια εύλογη απορία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Καβογιάννη απόλαυσε τον καφέ της στην Αθήνα και η Βίκυ Σταυροπούλου είχε μια εύλογη απορία
https://www.instagram.com/p/C0D2mnGtALK/?img_index=0

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πολύ καλές φίλες και πολλές φορές θα τις δεις σε κοινές εξόδους ή να βρίσκονται στο εξοχικό η μία της άλλης.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πολύ καλές φίλες - «αχώριστες» θα έλεγε κανείς. Μάλιστα, αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους στα social media θα δεις πως οι δυο τους βρίσκονται αρκετά συχνά, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που η μία έχει επισκεφτεί την άλλη στα εξοχικά τους. Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει βρεθεί στο Πήλιο και αντίστοιχα η Μαρία Καβογιάννη στην Καλαμάτα.

https://www.instagram.com/p/CrEmP8VIF3c/

To «παράπονο» της Βίκυς Σταυροπούλου

Πρόσφατα η Μαρία Καβογιάννη επισκέφτηκε στο κέντρο της Αθήνας τις ξενοδοχεικές εγκαταστάσεις ενός φίλου της, απολαμβάνοντας μάλιστα τον πρωινό καφέ της στην ταράτσα η οποία είχε υπέροχη θέα προς την Ακρόπολη.

«Τι ωραίο να ξυπνάς κ να πίνεις τον καφέ σου στην υπέροχη ταράτσα με την σπάνια και μοναδική αισθητική του @monastiksuites» έγραψε η ηθοποιός για την όμορφη αυτή εμπειρία αναρτώντας μάλιστα και μια φωτογραφία της με το casual χειμερινό look της.

https://www.instagram.com/reel/C1ZYp-TNLnK/

Πολλοί followers της ευχήθηκαν καλές γιορτές λόγω των ημερών προσθέτοντας και πολλά emoji σε σχήμα καρδιάς. Η Βίκυ Σταυροπούλου βλέποντας ωστόσο, την ανάρτηση της φίλης της έκανε ένα μικρό «παράπονο» γράφοντας στα σχόλια: «Γιατί δε μου το είπες να πηγαίναμε μαζί;;;».

407088568_3701229430157280_6325282528296418960_n.jpg

Και μπορεί η Μαρία Καβογιάννη να πάτησε like στην εύλογη απορία της Βίκυς Σταυροπούλου χωρίς να της δώσει κάποια απάντηση, όμως ο λόγος είναι πως την απάντησή της την έχει δώσει εδώ και τόσο καιρό με τη φιλία της. Άλλωστε οι δυο τους ξεκίνησαν με μικρή διαφορά χρόνων την καριέρα τους στην υποκριτική και οι κόρες τους Δανάη και η Αντέλα, μεγάλωσαν παρέα.

Γι' αυτό και η Δανάη Μπάρκα βλέπει στο πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη μια δεύτερη μαμά.

https://www.instagram.com/p/CXMO3HYKGlQ/

Πρόσφατα πάντως η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! πήγε με τη Μαρία Καβογιάννη και την Βίκυ Σταυροπούλου στο κέντρο που εμφανίζεται η - επίσης φίλη τους - Δέσποινα Βανδή χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές με τα στιγμιότυπα που δημοσίευε από τη βραδιά με τις δύο κολλητές.

https://www.instagram.com/p/C0EMeE7gDVn/