Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν είναι απλά ταλαντούχες αλλά και απρόβλεπτες ως φίλες

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν είναι απλά ταλαντούχες αλλά και απρόβλεπτες ως φίλες

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράζονται μία κοινή αγάπη, τα ταξίδια.  

Την Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου τις συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων και συνεχίζουν να είναι αχώριστες, όσο ο επαγγελματικός τους χρόνος το επιτρέπει. Τίποτε δεν έχει αλλάξει στην πολυετή σχέση τους, όπως δεν έχουν αλλάξει τα κοινά τους χόμπι, ένα από αυτά είναι τα ταξίδια. Τα οποία όπως καταλαβαίνεις με το χιούμορ που διαθέτουν και οι δύο, συχνά καταλήγουν σε αυτοτελή επεισόδια κωμωδίας.

https://www.instagram.com/p/CrEmP8VIF3c/

Για πάντα η Ασπασία του «Ντόλτσε Βίτα» και για πάντα η Στέλλα του «Είσαι το ταίρι μου»

Εδώ και δύο δεκαετίες η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη, παραμένουν αχώριστες φίλες. Από την εποχή που και οι δύο ξεκινούσαν με διαφορά λίγων χρόνων την καριέρα τους. Ακόμη και οι κόρες τους, η Δανάη και η Αντέλα μεγάλωσαν σχεδόν μαζί και διατηρούν επίσης μία παράλληλη φιλία, όπως οι μαμάδες τους.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με πάρτι έκπληξη από τη Μαρία Καβογιάννη

https://www.instagram.com/p/CXMO3HYKGlQ/

Σε γιορτές και διακοπές, Πάσχα και Χριστούγεννα, η μία επισκέπτεται την άλλη στο εξοχικό της όταν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Βίκυ πηγαίνει στο Πήλιο στο σπίτι της Μαρίας και η Μαρία στην Καλαμάτα στο σπίτι και κτήμα που έχει η Βίκυ μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Αλλά είναι σαν παράδοση, κάθε καλοκαίρι να κάνουν οι δύο τους ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σε μέρη που δεν έχουν επισκεφτεί ξανά. Στα περισσότερα, πηγαίνει μαζί τους, η τρίτη της παρέας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

https://www.instagram.com/p/CNX40lvhuDO/

Σε ένα παλαιότερο ταξίδι στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, είχαν στην παρέα τους ένα ακόμη travel girl, την Ευγενία Σαμαρά, μαζί με έναν κοινό τους φίλο.

https://www.instagram.com/reel/CxQrXzEILOz/

Το πώς είναι η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη στην προσωπική τους ζωή, μας το έχουν δείξει πολλές φορές. Δεν έχουν καμία διαφορά με τη Στέλλα από το «Είσαι το ταίρι μου» και την Ασπασία από το «Ντόλτσε Βίτα». Με την ίδια αίσθηση του χιούμορ, τις ίδιες γκάφες και τα ίδια απρόοπτα.

Στην επιστροφή τους από εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία, είχαν δεχθεί μάλιστα και μία από τις συνηθισμένες φάρσες της Δανάης Μπάρκα. Την ώρα που ήταν σε ένα πάρκινγκ, ένα μέλος της παραγωγής κρύφτηκε σε μία γλάστρα για να τρομάξει κυρίως την Καβογιάννη. Πώς κατέληξε όλο αυτό; Με το να συζητάνε οι δύο φίλες για το αν το φυτό ταιριάζει με ένα που είχαν πάρει και πιο ήταν καλύτερο.

Πάντως η Μαρία Καβογιάννη τρόμαξε αρκετά στην αρχή με τη φάρσα.