Στη γιορτινή φωτογραφία της Νεφέλης Λιβιεράτου η αδερφή της, Δανάη, έκανε το πιο ωραίο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη γιορτινή φωτογραφία της Νεφέλης Λιβιεράτου η αδερφή της, Δανάη, έκανε το πιο ωραίο σχόλιο

Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι πολύ αγαπημένες κι αυτό φαίνεται κι από τα σχόλια που ανταλλάσσουν διαδικτυακά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως θα έχουν πάντα κάτι που θα τους ενώνει και θα τους κάνει πολύ περήφανους κι αυτό είναι οι δύο καλλονές κόρες τους, η 23χρονη Νεφέλη και η 21 έτους Δανάη. Η Νεφέλη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία στο κομμάτι των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College, ενώ η Δανάη σπουδάζει στην Αγγλία μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester, αφού έχει πάρει και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι.

c56d16a9-livieratou.jpeg

Τα δυο κορίτσια που έχουν κληρονομήσει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών τους είναι πολύ δεμένες και παρότι και οι δυο βρέθηκαν στο εξωτερικό, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους βρίσκονται αμέσως μαζί, ενώ όταν αυτό δεν είναι εφικτό συνομιλούν μέσω των social media. Όπως θα δεις άλλωστε, και από το πρόσφατο σχόλιο της Δανάης στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της αδερφής της Νεφέλης, η αγάπη που έχει η μία για την άλλη είναι μεγάλη.

Το όμορφο σχόλιο της Δανάης στην Νεφέλη

Η Νεφέλη Λιβιεράτου λοιπόν, δημοσίευσε και λόγω των ημερών μια φωτογραφία της με το γιορτινό μαύρο της φόρεμα, το οποίο είχε κεντήματα που σχημάτιζαν λουλούδια, «προσκαλώντας» τους followers της να χαρούν την περίοδο που διανύουμε.

https://www.instagram.com/p/C1ZmcRIthJJ/

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν στην Νεφέλη το πόσο όμορφη είναι σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, όμως το πιο ωραίο σχόλιο της το έκανε η Δανάη, η οποία έγραψε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση: «Λάμπεις περισσότερο από αυτά τα χριστουγεννιάτικα φώτα».

385559163_1117039966338182_6311411131160184081_n.jpg

Βέβαια, και η Νεφέλη πριν λίγες μέρες είχε κάνει ένα πολύ γλυκό σχόλιο στην αδερφή της σε αντίστοιχη ανάρτηση με το δικό της festive look γράφοντάς της «Μικρέ άγγελε».

https://www.instagram.com/p/C1U-Pp1KHXS/

Η σχέση τους είναι αξιοζήλευτη και κάθε γονιός θα ήθελε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν τόσο αγαπημένα και δεμένα, όπως οι αδερφές Λιβιεράτου.