Δανάη Λιβιεράτου: Όταν δεν τραγουδάει στο TikTok περνάει χρόνο με την αδερφή της, Νεφέλη στην Αθήνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Λιβιεράτου: Όταν δεν τραγουδάει στο TikTok περνάει χρόνο με την αδερφή της, Νεφέλη στην Αθήνα

«Φωνάρα ο μπαμπάς, καραφωνάρα η κόρη» γράφουν στο TikTok της Δανάης Λιβιεράτου βλέποντας τα νέα της βίντεο, όμως για την ώρα εκείνη χαλαρώνει με την αδερφή της στην Αθήνα.

Είναι αλήθεια πως η Δανάη και η Νεφέλη, οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ έχουν κληρονομήσει όλα τα ωραία χαρακτηριστικά τους, γι' αυτό και πρόκειται για δύο καλλονές.

Η Δανάη βέβαια, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι, αφού έχει μια υπέροχη φωνή, ενώ σπουδάζει κιόλας μουσική στην Αγγλία στο Royal Northern College of Music στο Manchester. Από την άλλη η 23χρονη Νεφέλη, έχει κάνει και η ίδια σπουδές στην Αγγλία στο κομμάτι όμως, των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε επίσης, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, το Bath College.

livieratou.jpeg

Τα TikTok της Δανάης έχουν γίνει viral

Η Δανάη αγαπάει πολύ το τραγούδι, γι' αυτό πολλά βίντεο που έχει δημοσιεύσει στα social media της είναι μικρά covers γνωστών κομματιών. Τραγουδάει δηλαδή κυρίως a capella διάφορα τραγούδια που της αρέσουν και την εκφράζουν. Το τελευταίο διάστημα βέβαια, έχει βάλει ένα μικρό challenge στον εαυτό της, αφού έχει πει στους followers της να της γράφουν στα σχόλια κομμάτια που θέλουν να ακούσουν να τραγουδάει η ίδια κι εκείνη κάνει την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Έτσι, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της θα δεις να τραγουδάει εξαιρετικά το «Wicked game» του Chris Isaak,

ή το «Hurt» της Christina Aguilera.

Φυσκά, στα σχόλιά τους οι followers της δεν μπορούν να μην σχολιάσουν πόσο υπέροχη φωνή έχει, ενώ όπως λένε η ίδια φαίνεται πως θα γίνει μεγάλη σταρ.

Οι στιγμές με την αδερφή της στην Αθήνα

Και μπορεί το τραγούδι να είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες, η πιο μεγάλη όμως είναι η αδερφή της και οι στιγμές που περνούν μαζί. Ειδικά, όταν είναι έχουν μια παύση από τις υποχρεώσεις τους, όπως τώρα λόγω των γιορτών οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστες. Έτσι λοιπόν, μέσα από τα social media τους είδαμε να βρίσκονται με αγαπημένα τους πρόσωπα, να γευματίζουν μαζί με τον μπαμπά τους αλλά και να απολαμβάνουν το βράδυ τους σε γνωστό μεξικάνικο εστιατόριο.

Πρόσφατα η Δανάη τραγούδησε live σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα μεγάλη εταιρεία για το «Thanksgiving» και η αδερφή της ήταν και πάλι στο πλευρό της για να την καμαρώσει.

Το ταλέντο πάντως της Δανάης στο τραγούδι το ανακάλυψε το ευρύ κοινό με την εμφάνισή της στο MadWalk το 2022 σε μια συνεργασία με τη σχεδιάστρια Celia Kritharioti, όπου ένα από τα μοντέλα που περπάτησαν ήταν και η αδερφή της η Νεφέλη.