Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου απέδειξαν πόσο δεμένες αδερφές είναι μέσα από δύο γλυκά σχόλια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου απέδειξαν πόσο δεμένες αδερφές είναι μέσα από δύο γλυκά σχόλια

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με εντυπωσιακά outfits και δημοσίευσαν τις ωραιότερες φωτογραφίες. Τα glam looks και τα σχόλια που αποδεικνύουν την τρυφερή σχέση τους.

Οι αδερφές Λιβιεράτου είναι οι δύο μονάκριβες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

Το 2012 πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι η αγάπη που τρέφουν για τη Νεφέλη και τη Δανάη, οι οποίες μεγάλωσαν και διαγράφουν πλέον τη δική τους επαγγελματική πορεία.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε την πιο glam εμφάνιση και η αδερφή της την αποθεώνει

Πριν από μερικές ώρες η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα, φορώντας ένα χρυσό embellished φόρεμα με διαφάνειες, ιδανικό για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ή μια πολύ festive έξοδο.

https://www.instagram.com/p/C1UVQc-tZzl/

Οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την ανάρτηση και έσπευσαν να τονίσουν πόσο όμορφη και λαμπερή δείχνει. Η Δανάη Λιβιεράτου έδειξε τον ενθουσιασμό της για την ultra glam εμφάνιση της αδερφής της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Marilyn moment⭐️».

H Δανάη Λιβιεράτου και ο σύντροφός της Pablo Miller τραγούδησαν Γιώτα Νέγκα & το TikTok ξετρελάθηκε

Η νεαρή κοπέλα ολοκλήρωσε το look με nude ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί τσάντα, δίνοντάς μας έμπνευση για τα looks των εορτών.

nefeli2.jpg

Σε αντίθεση με την αδερφή της η Νεφέλη Λιβιεράτου έχει ελάχιστες αναρτήσεις στο Instagram και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά πιο περιορισμένες. Δεν είναι λίγες ωστόσο οι φορές που βλέπουμε την 25χρονη να ποζάρει μαζί με τη μητέρα ή την αδερφή της, χαρίζοντάς μας υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές με τους followers της στο Instagram. Το γιορτινό look που επέλεξε για τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε να λείπει από το feed της, με την ίδια να το αποκαλύπτει μέσα από ένα εντυπωσιακό post.

https://www.instagram.com/p/C1U-Pp1KHXS/

«Μικρέ άγγελε», έγραψε η Νεφέλη Λιβιεράτου κάτω από το post της αδερφής της.

Screenshot-2023-12-27-101713.png

Οι αδερφές Λιβιεράτου έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη σε κάθε χαρά ή δυσκολία. Τα δύο χρόνια που τις χωρίζουν ή τα διαφορετικά τους hobbies δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο καθώς και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα δεν αποτελούν εμπόδιο στο να έχουν μια υπέροχη σχέση και πλέον μοιάζουν τόσο πολύ που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να νομίζει ότι είναι δίδυμες.

Για την περίσταση η Δανάη επέλεξε σκουρόχρωμο φόρεμα με glitter και έναν ώμο, που ανέδειξε πλήρως τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Εύη Αδάμ παραδέχθηκε πως νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τις κόρες της τονίζοντας: «Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί».

To πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια πραγματοποιεί συχνές δημόσιες εμφανίσεις με τις κόρες της και φωτογραφίζεται μαζί τους, αποδεικνύοντάς μας πως στο πέρασμα του χρόνου μοιάζουν ολοένα και περισσότερο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Νεφέλης Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ.

Πηγή κεντρικής: danae_livieratou