H 56χρονη Pamela Anderson ασχολείται με τα οικιακά και εμείς με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 56χρονη Pamela Anderson ασχολείται με τα οικιακά και εμείς με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της

Η Pamela Anderson είναι υπέρμαχος του natural look και αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να δείχνει όμορφη και λαμπερή.

Σα 56 της χρόνια, η Pamela Anderson, το απόλυτο θηλυκό των 90s (και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών) παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε πως δεν θέλει να χρησιμοποιεί καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ μετά τον θάνατο της make up artist και φίλης της, Alexis Vogel.

Η Pamela Anderson πήγε στο PFW και απέδειξε πόσο φυσικά όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

H Pamela Anderson πλένει ρούχα χωρίς μακιγιάζ και είναι τόσο φυσικά όμορφη

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια νέα διαφήμιση για γνωστή εταιρεία η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα πλυντηρίου με βάση τα φυτά. Η 56χρονη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη δράση της ως ακτιβίστρια και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ζώων, προωθώντας τον βιγκανισμό.

https://www.instagram.com/reel/C1Z9bZLx_9h/

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Anderson ενημέρωσε τους fans για τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να μετατρέψει μια βαρετή δουλειά όπως το πλύσιμο των ρούχων σε τελετουργία αυτοφροντίδας για κάθε γυναίκα.

«Το πλύσιμο συνοδεύεται από ένα δυνατό φλιτζάνι καφέ… μερικές φορές ροζέ… Παίζω μουσική στο πικάπ μου και απλά το απολαμβάνω...πρέπει να γίνει, ας το κάνω και διασκεδαστικό», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η 56χρονη.

Φορώντας ένα λευκό, αέρινο φόρεμα η ηθοποιός δείχνει απόλυτα χαλαρή και ανέμελη στο βίντεο, αποδεικνύοντας πως έχει βρει τις ισορροπίες και τα μυστικά της προσωπικής της ευτυχίας.

Το τελευταίο διάστημα σταρ του «Baywatch» πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες makeup free εμφανίσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα του χρόνου, παραμένοντας μια από τις ωραιότερες γυναίκες στο χώρο του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/C0ep_Ztx048/

Όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στο Elle, η απώλεια της προσωπικής της μακιγιέρ, Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού, ήταν η αφορμή για να σταματήσει να βάφεται σε καθημερινή βάση.

https://www.instagram.com/reel/CyBvcDgoKI6/

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα πως χωρίς την Alexis, είναι καλύτερο να μην ξαναφορέσω make up. Εκτός από φόρος τιμής στην αγαπημένη μου συνεργάτη, η επιλογή μου με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστάτρια από ποτέ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Pamela Anderson.

Και πρόσθεσε: «Παρατήρησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν υπερβολές στο μακιγιάζ και τώρα, νιώθω πως πάω ενάντια σε όλη αυτή τη μόδα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι. Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι, όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό».

Πηγή κεντρικής: pamelaanaderson