H Pamela Anderson με μια άφιλτρη selfie μας θυμίζει πως δεν σταματάμε να ανθίζουμε και μετά τα 50

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Pamela Anderson με μια άφιλτρη selfie μας θυμίζει πως δεν σταματάμε να ανθίζουμε και μετά τα 50

Η Pamela Anderson αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστη και μια από τις ωραιότερες γυναίκες στο Hollywood ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Pamela Anderson έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις φακίδες της να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η Pamela Anderson ποζάρει makeup free και με φακίδες

Η σταρ του «Baywatch» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι και εντυπωσιάζει με τη φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της. H ίδια δεν έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα του χρόνου και παραμένει μια από τις ωραιότερες γυναίκες στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/CwVRvL4rA9g/

«Ποτέ δεν είναι αργά για να… ανθίσεις», έγραψε όλο νόημα η 56χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Pamela Anderson έσβησε τις φωτογραφίες της από το Instagram και αποφάσισε να πει τα μυστικά της

Ο απρόσμενος λόγος για τον οποίο σταμάτησε τη χρήση μακιγιάζ

Στο παρελθόν η δημοφιλής ηθοποιός αγαπούσε το έντονο μακιγιάζ και αποτελούσε σήμα κατατεθέν της, μαζί με το εκκεντρικό ντύσιμο. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει αφού όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε συνέντευξή της στο Elle, η απώλεια της προσωπικής της μακιγιέρ, Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού, ήταν η αφορμή για να σταματήσει να βάφεται.

pamela1.webp

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα πως χωρίς την Alexis, είναι καλύτερο να μην ξαναφορέσω make up. Εκτός από φόρος τιμής στην αγαπημένη μου συνεργάτη, η επιλογή μου με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστάτρια από ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Pamela Anderson και πρόσθεσε: «Παρατήρησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν υπερβολές στο μακιγιάζ και τώρα, νιώθω πως πάω ενάντια σε όλη αυτή τη μόδα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι. Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι, όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό».

Στο video που ακολουθεί θα δεις περισσότερα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com