«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί;» ρωτά ο Αντετοκούνμπο και η Mariah είπε το «ναι»!

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί;» ρωτά ο Αντετοκούνμπο και η Mariah είπε το «ναι»!

Τελικά θα γίνει γάμος Αντετοκούνμπο - Mariah; Μήπως η πρόταση γάμου του Γιάννη έγινε δημόσια και κανείς δεν το κατάλαβε;

Με ένα post της στο Instagram, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah Riddlesprigger, έκανε όλους όσους παρακολουθούν το ζευγάρι να αναρωτιούνται αν ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά κανείς δεν πρόσεξε ότι (μάλλον) ο Γιάννης είχε κάνει πρόταση γάμου δημόσια, με τον δικό του τρόπο, τον Σεπτέμβριο.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες για γάμο του Αντετοκούνμπο

Συγκεκριμένα, η Mariah έκανε μία ανάρτηση με διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της το τελευταίο διάστημα, γράφοντας στην περιγραφή «Η ζωή τελευταία».

Ανάμεσα σε αυτές τις στιγμές ήταν και μία πρόβα νυφικού. Αυτό το μικρό boomerang έκανε πολλούς να διερωτώνται αν η πρόβα έγινε για την ίδια τη Mariah κι αν ο Γιάννης έχει κάνει την πρόταση γάμου χωρίς να έχει γίνει γνωστό ως τώρα.

https://www.instagram.com/p/C1dpObPOp61/

Από τη γνωριμία στην οικογένεια

H Riddlesprigger γνώρισε τον Αντετοκούνμπο εργαζόμενη ως Basketball Operator. Η φλόγα δεν άργησε να ανάψει, με αποτέλεσμα το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Maverick Shai και τον Liam Charles και την Eva Brooke.

H Εύα είναι η μικρότερη, αφού γενήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν, τον Σεπτέμβριο του 2023. Για να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας, ο Γιάννης έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στις 17 Σεπτεμβρίο, στην περιγραφή της οποίας έγραψε:

Ο Γιάννης, όμως, δεν είναι τρυφερός μόνο με τα μικρά πλασματάκια που έχουν έρθει στη ζωή του, αλλά και με τη Mariah, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές στον λογαριασμό του στο Instagram. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, η παρουσία της έχει συνοδευτεί από ατάκες που όλες θέλουμε να ακούμε!

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί»;

Αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να είναι από μόνη της ένας τρόπος να κάνεις πρόταση γάμου; Μάλλον ναι.

Αυτήν έκανε ο Γιάννης στον λογαριασμό του στο Instagram στις 18 Σεπτεμβρίου 2023, θέλοντας να ευχηθεί χρονιά πολλά για τα γενέθλια της Mariah.

Stigmiotypo-o8onhs-2023-12-30-150219.png

Συγκεκριμένα, της είπε:

Κι εκείνη, φυσικά, του απάντησε:

https://www.instagram.com/p/CxUZzM4sCIn/

«Κάνεις τη ζωή μου όμορφη»

Ο Greek Freak ξέρει πως να κάνει τους ανθρώπους της ζωής του να λάμπουν από ευτυχία και αυτό είναι ένας από τους λόγους που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις καρδιές μας.

Φαίνεται, όμως ότι και η αγαπημένη του ξέρει πως να τον κάνει ευτυχισμένο και για αυτόν τον λόγο ο ίδιος της είχε γράψει το καλοκαίρι «Κάνεις τη ζωή όμορφη», κάτω από μία ακόμα ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία και οι δύο χαμογελούν στον φακό.

https://www.instagram.com/p/Cv6pm0dOCoD/

«Η καλύτερή μου φίλη»

Σε μία από τις πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε με την αγαπημένη του στο Instagram, ο Γιάννης έγραψε «Η καλύτερή μου φίλη» κι αυτή είναι μία ακόμα φράση που όταν είναι αληθινή μπορεί να γίνει η τέλεια βάση μίας υπέροχης σχέσης.

https://www.instagram.com/p/BbOK8dxlM6m/