Στην ανασκόπηση του 2023 της Συνατσάκη πρωταγωνίστρια ήταν η κόρη της & όλες οι μανούλες ταυτίστηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ανασκόπηση του 2023 της Συνατσάκη πρωταγωνίστρια ήταν η κόρη της & όλες οι μανούλες ταυτίστηκαν

Για την Μαίρη Συνατσάκη οι στιγμές της μητρότητας και πιο συγκεκριμένα του θηλασμού της μικρής Ολίβιας, ήταν αυτές που χαρακτήρισαν τη δική της χρονιά που έφυγε. 

Το 2023 μόλις έφυγε και μια νέα χρονιά είναι έτοιμη να μάς αποκαλύψει τα «σχέδιά» της. Κάθε χρόνο, ωστόσο λίγο πριν φύγει η χρονιά οι περισσότεροι celebrities και μη φτιάχνουν μικρά βίντεο ή δημοσιεύουν στα social media τους τις στιγμές στη ζωή τους που ξεχώρισαν τη χρονιά που φεύγει. Κάπως έτσι, λίγο πριν αλλάξει η χρονιά και η Μαίρη Συνατσάκη ξεχώρισε τις στιγμές του δικού της 2023, σε μια διαφορετική ανασκόπηση όπως θα δεις.

Όλες οι φωτογραφίες φυσικά είχαν πρωταγωνίστρια την κόρη τους με τον Ίαν Στρατή, την 1 έτους πια Ολίβια. Η διαφορά όμως σε σχέση με άλλες ανασκοπήσεις που έκαναν γνωστοί και μη στα social media, ήταν πως η Μαίρη Συνατσάκη έβαλε στην ανάρτησή της μόνο φωτογραφίες από τις διάφορες στιγμές της που θήλαζε τη μικρή Ολίβια.

«2023 recap, αλλά όντως…MairiBoobies» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Μαίρη Συνατσάκη.

Mάλιστα ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με 2 φωτογραφίες από το γυμνόστηθο αγαλματίδιο της θεάς των Φιδιών, για να δείξει με χιουμοριστικό τρόπο πως ο θηλασμός της Ολίβιας ήταν «όλη της η χρονιά».

Οι μανούλες ταυτίστηκαν

Στα σχόλιά τους πάντως οι γυναίκες followers της και πιο συγκεκριμένα οι μανούλες ταυτίστηκαν, αφού όντως ο θηλασμός ενός παιδιού είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορεί να βιώσει μια μαμά, αλλά και από τα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα ή μέρος που μπορεί να χρειαστεί να θηλάσεις το παιδί σου, γι' αυτό και το γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε διαφορετικά στιγμιότυπα που θηλάζει την Ολίβια - στη δουλειά, σε γύρισμα, στο σπίτι, σε ταβέρνα - ήταν ακόμα ένα μικρό «λιθαράκι» στο να σταματήσει να θεωρείται ο δημόσιος θηλασμός ταμπού.

Η «αθόρυβη» αγάπη του Ίαν Στρατή

Πάντως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μπορεί να κρατούν την καθημερινότητά τους πιο προσωπική, έχοντας μετρημένα posts στα social media τους που δείχνουν τον έρωτά τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Ίσα ίσα επειδή είναι κάτι πολύτιμο προτιμούν να είναι πιο «αθόρυβοι».

Βέβαια, ο Ίαν Στρατής πρόσφατα έβαλε στα stories του μια φωτογραφία τους από τις πρόβες της θεατρικής παράστασης«Hair: The American Tribal Love-Rock Musical»το 2017 - μια παράσταση στην οποία γνωρίστηκαν για πρώτη φορά - γράφοντας «Πάνε χρόνια..» με τη Μαίρη Συνατσάκη να την αναδημοσιεύει προσθέτοντας μια καρδούλα.

413297569_726319546104388_6673866461249939908_n.jpg