Δύο νέες photos έδειξαν πως η Μαίρη Συνατσάκη ακολουθεί πιστά τον Ίαν και την Ολίβια Στρατή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δύο νέες photos έδειξαν πως η Μαίρη Συνατσάκη ακολουθεί πιστά τον Ίαν και την Ολίβια Στρατή

H Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους. Το απρόσμενο σχόλιο του πρώην της και το νέο «χόμπι» της μικρής. 

Τις ωραιότερες γιορτές της ζωής της βιώνει φέτος η Μαίρη Συνατσάκη αφού μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή και την ενός έτους κόρη τους, μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τη μικρή Ολίβια.

Μετά τη μετακόμιση η 39χρονη μοιράστηκε στο Instagram νέα πλάνα από το σπίτι τους καθώς και μερικές αυθόρμητες πόζες της κόρης της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο μεγάλη fan του Ίαν Στρατή

Πριν λίγα 24ωρα ο Ίαν Στρατής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» όπου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την κόρη και την σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη περιγράφοντας τα πρώτα Χριστούγεννα στο σπίτι τους με το μωρό.

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα με το μωρό. Έχουμε στολίσει. Όχι πάρα πολύ, μη φανταστείτε. Οι μπάλες μας δεν είναι κανονικές χριστουγεννιάτικες, είναι οι ψεύτικες, έχουμε και τα γατιά. Γίνεται χαμός, ο ένας κυνηγάει τον άλλον. Είναι τέλεια όμως. Εννοείται ότι αφοσιώνεις τη ζωή σου στο παιδί, αλλά για να είναι καλά το παιδί, πρέπει να είσαι καλά κι εσύ. Οπότε πρέπει να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου. Οι φίλοι μου δεν έχουν παιδιά. Είμαστε οι πρώτοι στην παρέα. Είναι πολύ περίεργο, δεν το περίμεναν με τίποτα. Βέβαια, εγώ από πολύ μικρός ήθελα να έχω αυτό το ρόλο σε κάποια φάση της ζωής μου, αλλά δεν το περίμεναν με τίποτα οι φίλοι μου. Ήμουν ο τύπος που πήγαινα διακοπές με την κοπέλα μου και έβρισκα στην παραλία ένα παιδάκι κι έπαιζα μαζί του», είπε μεταξύ άλλων ο Ίαν Στρατής.

Λίγο αργότερα η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα Instagram-story και αποκάλυψε πως βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής, μαζί με την καλή της φίλη και σεφ, Γωγώ Δελογιάννη η οποία της χάρισε ένα τάπερ με φαγητό και χειρόγραφες ευχές.

Screenshot-2023-12-29-093252.png

«Ευτυχώς το αγόρι μου είναι διάσημο και βγαίνει live στην TV», έγραψε με χιούμορ η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια προσωπική συνομιλία με τη Γωγώ Δελογιάννη, περιγράφοντας την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε ότι κυοφορεί κορίτσι.

H Oλίβια Στρατή μεγάλωσε αρκετά και η «Mairiboo» καμαρώνει

Πριν από μερικές ώρες η influencer-επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα video σε Instagram-story και εξήγησε πως η μικρή Ολίβια κάνει ασταμάτητα βόλτες μέσα στο σπίτι και εκείνη την ακολουθεί.

Screenshot-2023-12-29-093314.png

«Morning workout: Ακολουθώ ένα μωρό στις πρωινές εξορμήσεις του», έγραψε χαρακτηριστικά η 39χρονη.

https://www.instagram.com/p/C1PR-f6MYSf/

Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη με glam looks & διαφάνειες έδειξαν τη θηλυκή πλευρά κάθε μαμάς

Το απρόσμενο σχόλιο του πρώην συντρόφου της στο Instagram

Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια-influencer γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής 3D τούρτας που δημιούργησε για εκείνη η Άντα Λιβιτσάνου.

https://www.instagram.com/p/C1Xj0wir6w0/

Aρκετοί φίλοι, συνεργάτες και fans έστειλαν διαδικτυακά τις ευχές τους στην παρουσιάστρια, ανάμεσά τους και ο πρώην σύντροφός της, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Screenshot-2023-12-29-111522.png

«Χρόνια πολλά Μαιρούλα !❤️», έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάτω από το post της εορτάζουσας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή ο ηθοποιός τόνισε: «Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου. Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους».

Πηγή κεντρικής: mairiboo