Το καλύτερο δώρο για το 2024 για την MasterChef Μαρία Μπέη ήταν η άφιξη της μαμάς της στην Αθήνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το καλύτερο δώρο για το 2024 για την MasterChef Μαρία Μπέη ήταν η άφιξη της μαμάς της στην Αθήνα

Η ομοιότητα της νικήτριας του MasterChef με τη μαμά της είναι ολοφάνερη.

Το MasterChef πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου. Ήδη οι fans του διαγωνισμού παρακολουθώντας και το τρέιλερ με τους τρεις κριτές - σήμα κατατεθέν πια του μαγειρικού ριάλιτι - τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά ανυπομονούν να ξεκινήσουν τα επεισόδια και οι μαγειρικές μονομαχίες, ώστε να αναδειχθεί ο νέος ή τη νέα MasterChef της χώρας.

https://www.instagram.com/reel/C1KudXqPvc-/

Μέχρι τότε η νικήτρια του 2023, Μαρία Μπέη, απολαμβάνει τον τίτλο της αλλά και τις στιγμές με τα αγαπημένα της άτομα, αφού όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram η έναρξη του 2024 έκρυβε γι' αυτήν μια έκπληξη, που δεν είναι άλλη από τη μαμά της. Όπως μπορείς να δεις και από την κοινή τους φωτογραφία οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ, ενώ η μόνη τους διαφορά είναι το χρώμα των μαλλιών τους.

Mαμά και κόρη, όπως είδαμε από τα stories της Μαρίας Μπέη έκαναν τη βόλτα τους στην Ακρόπολη και στη συνέχεια έφαγαν στην Πλάκα.

maria-mpeh.png

Η νεαρή μαγείρισσα έχει καταγωγή από την Πιερία κι έτσι οι γονείς της δεν μένουν στην Αθήνα. Παρ' όλα αυτά την επισκέπτονται συχνά, ενώ έχουν γνωρίσει και τον αγαπημένο της, τον Δημήτρη Μπέλλο, με τον οποίο γνωρίστηκαν κατά την πρώτη συμμετοχή τους στον 4ο κύκλο του MasterChef το 2020.

https://www.instagram.com/p/CDZUExJHpxR/

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο You Weekly, η στήριξη που είχε από την οικογένειά της για να κάνει αυτό που αγαπάει (σ.σ τη μαγειρική) είναι αυτό που την ώθησε και να κερδίσει την δεύτερη φορά που συμμετείχε στον διαγωνισμό.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν. Εάν δεν ήταν αυτοί και τα αδέρφια μου δεν θα ήμουνα αυτή που είμαι και δεν θα είχα φτάσει ποτέ ως εδώ. Είναι σημαντικό η οικογένειά σου να σε θαυμάζει. Ο αδερφός μου Στέργιος νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος φαν μου και ο μόνος που από την αρχή πίστευε στη νίκη μου, ενώ εγώ και οι γονείς μου πιστεύαμε ότι θα το πάρει ο Δημήτρης. Πήγα στο χωριό μετά τη νίκη και κάναμε ένα μεγάλο πάρτι για να την γιορτάσουμε με φαγητά, ποτά και μουσική όπου ήρθαν όλοι να με συγχαρούν. Πολύ όμορφες στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η MasterChef.

Οι αλλαγές στο φετινό MasterChef

Πάντως στο φετινό MasterChef ο νικητής δεν είναι ο μόνος που τα παίρνει όλα.

Καθώς οδεύουμε στον 8ο κύκλο του παιχνιδιού για να είναι πιο δελεαστική η διαδικασία για τους συμμετέχοντες ο νικητής μπορεί να παίρνει 70 χιλιάδες ευρώ (και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30 χιλιάδων ευρώ), αλλά αυτή τη φορά και ο παίκτης που θα τερματίσει δεύτερος θα πάρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, 30 χιλιάδες ευρώ.

Όσον αφορά τους παίκτες θα δούμε και εντελώς καινούργια άτομα να διεκδικούν τον τίτλο του/της MasterChef αλλά και παίκτες που η πορεία τους στους προηγούμενους κύκλους του μαγειρικού διαγωνισμού είχε λήξει πολύ νωρίς.