Η ώρα των μυστικών στη Γη της ελιάς: Το παρελθόν και ένας ακόμη Καπερνάρος που φέρνει τη συμφιλίωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα των μυστικών στη Γη της ελιάς: Το παρελθόν και ένας ακόμη Καπερνάρος που φέρνει τη συμφιλίωση

Ανάμεσα σε 2 διαζύγια η  Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει στη Γη της ελιάς. 

Και ξαφνικά ο Πασχάλης Τσαρούχας γίνεται πολύτεκνος στη Γη της ελιάς ως Στάθης. Στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς, μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιουλία και ενώ ακόμη δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, αυτό το παιδί θα φέρει τη μεγάλη οικογενειακή συμφιλίωση. Μία περίοδο που όλα τα οικογενειακά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.

2 διαζύγια, ένας νέος Καπερνάρος και ένας μεγάλος έρωτας

Αν νομίζεις ότι ο νέος έρωτας της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου με τον Τζον Μακρίδη, δηλαδή τον Απόστολο Γκλέτσο στη Γη της ελιάς, επισκιάσει όλα τα άλλα, θα σε απογοητεύσω. Υπάρχουν πολλές «δυνατές» παράλληλες ιστορίες στη σειρά που έχουν το ίδιο και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Χωρίς να υποτιμήσουμε αυτό το φλογερό ειδύλλιο που δημιουργείται με ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι. Και οπτικά να το δεις, είναι το απόλυτο match. Μη χάσεις τη σκηνή που έρχεται με την Μάρω Κοντού ως μαμά της Αθηνάς στην πρώτη συνάντησή της με τον γοητευτικό επιχειρηματία, Απόστολο Γκλέτσο. Από τις πιο χαριτωμένες στιγμές - σκηνές. Φυσικά και εγκρίνει το νέο άντρα που μπαίνει στη ζωή της κόρης της.

gkletsoskontou.jpg

Θα μείνω στο ευχάριστο κλίμα γιατί θα έχουμε παράλληλα και μία μεγάλη ανακοίνωση από την Αντιγόνη Κουλουκάκου, λίγο πριν φύγει από τη Μάνη για να γεννήσει με ηρεμία το μωρό της. Ανακοινώνει σε όλους και κυρίως στον ενδιαφερόμενο πατέρα Στάθη πως περιμένει αγόρι. Το 4ο παιδί του και ένας ακόμη Καπερνάρος. Η Ιουλία τον παρακαλεί μόλις με το καλό γεννηθεί το παιδί να του δώσουν το όνομα του αδελφού της και δικού του καλού φίλου, του Ιάκωβου και εκείνος συμφωνεί με χαρά. Λέτε να έχουμε ταύτιση και στην κανονική της ζωή, η Αντιγόνη Κουλουκάκου να περιμένει αγόρι; Αυτό θα ήταν μία πολύ ωραία σύμπτωση.

Μία διπλή αποχώρηση αλλάζει το σενάριο στη Γη της ελιάς στη σκιά μίας νέας απειλής

Η ηθοποιός όπως ήδη σε έχω ενημερώσει θα βρίσκεται παρούσα τηλεοπτικά για αρκετά επεισόδια μέχρι να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί. Και θα επιστρέψει κανονικά στη σειρά αρκετά πριν τη λήξη της σεζόν.Η τηλεοπτική Ιουλία βαδίζει και στο πιο ουσιαστικό μονοπάτι της σχέσης της με τον Στάθη. Παράλληλα θα του αποκαλύψει και όλα τα μυστικά του δικού της παρελθόντος. Τη ζωή στην κόψη του ξυραφιού που έζησε στη νεότητά της.

Το τηλεοπτικό της μωρό όμως όταν γεννηθεί θα καταφέρει να φέρει τη μεγάλη συμφιλίωση. Αφενός με την κόρη τους Αριάδνη, αφετέρου μεταξύ της Βασιλικής και της Αριάδνης. Κάπως θα «γλυκάνει» η ατμόσφαιρα. Η μόνη που θα παραμείνει ανένδοτη θα είναι η Αρετή. Η Δώρα Χρυσικού πρέπει να διατηρήσει το τηλεοπτικό της στυλ.

Στα πιο δυσάρεστα, σε οριστικό ναυάγιο, δηλαδή σε διαζύγιο, οδηγείται ο γάμος της Αμαλίας και του Ισίδωρου. Πλήρης ασυμφωνία χαρακτήρων. Σε διαζύγιο δείχνει - αλλά τελικά δεν θα συμβεί - πως οδηγείται και η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου. Η Αριάδνη θα πιέσει την ετεροθαλή αδελφή της να μη χωρίσει εξαιτίας της, αλλά εκείνη μοιάζει ανένδοτη. Ο Στάθης θα κάνει πάλι το θαύμα του και θα παρέμβει ως πατέρας για να λύσει τις διαφορές τους. Ευτυχώς αυτή τη φορά θα τον ακούσουν οι κόρες του.