Μία διπλή αποχώρηση αλλάζει το σενάριο στη Γη της ελιάς στη σκιά μίας νέας απειλής

Κατερίνα Μπούσιου
Μία διπλή αποχώρηση αλλάζει το σενάριο στη Γη της ελιάς στη σκιά μίας νέας απειλής

Πάμε για 4η σεζόν της σειράς, όσο πρόωρο και αν είναι αυτό στις αρχές της χρονιάς. Η Γη της ελιάς αποδείχτηκε σταθερή αξία για το Mega. 

Ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Famagusta, που αποτελεί και ένα όνειρο ζωής για εκείνον, ήδη φαίνεται πως έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με το Mega, για τη συνέχεια της Γης της ελιάς και για 4η σεζόν. Προς το παρόν η αρχή της χρονιάς και τα νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου, έχουν για τους τηλεθεατές, δύο μεγάλες εκπλήξεις.

Προσαρμογή και μία αναγκαστική αποχώρηση

Οι επιτελείς όλων των ιδιωτικών καναλιών αλλά και της δημόσιας τηλεόρασης (εδώ υπάρχει ικανοποίηση) βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε μία φάση επαναπροσδιορισμού και αναθεώρησης. Αρκετοί ετοιμάζουν από τις 15 Ιανουαρίου, μία πιο επιθετική (και επικοινωνιακά) στρατηγική, για αρκετές σειρές τους και project που δεν πήγαν καλά. Το «καλά» δεν αφορά μόνο στην τηλεθέαση, αλλά και τη διαφημιστική απόδοση. Γιατί αν το ταμείο είναι μείον, τίποτε άλλο δε μετρά.

Κάποιοι διορθώνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τη στιγμή που ετοιμαζόμαστε και για νέες πρεμιέρες.

Με Survivor - MasterChef, 4 νέες σειρές και 2 shows σε αναμονή ξεκινά τηλεοπτικά το 2024

Από την άλλη πλευρά στο Mega, φαίνεται πως δίνουν τα χέρια για τη συνέχεια μίας επιτυχίας. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται λοιπόν και η τυπική επικύρωση της συμφωνίας για 4η σεζόν της Γης της ελιάς. Όσο και αν κρατούμε επιφυλάξεις για το πως θα τονωθεί το σενάριο για να υποστηρίξει αυτό το ενδεχόμενο, αναγνωρίζουμε πως η σειρά δεν έχασε φέτος το σταθερό κοινό της. Παρά τον ανταγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CzWvXWrOMd_/

Η νέα χρονιά ήρθε με αυτή την έκπληξη για τη σειρά, ενώ αναμένονται και άλλες. Σεναριακές. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου σταδιακά όπως ήδη σε έχω ενημερώσει θα μειώσει τις εμφανίσεις της στα επεισόδια, μέχρι να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Αυτό χρονικά θα έρθει σε ταύτιση και με την τηλεοπτική γέννα.

Η Ιουλία θα έχει έρθει στην Αθήνα για να γεννήσει όπως λέει το σενάριο. Ωστόσο η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα χρειαστεί ένα διάστημα μετά την ευχάριστη αλλαγή στη ζωή της, μέχρι να επιστρέψει ξανά στα γυρίσματα της σειράς. Στην προκειμένη περίπτωση ο Ανδρέας Γεωργίου θα δώσει όσο χρόνο χρειαστεί στην πρωταγωνίστριά του.

https://www.instagram.com/p/CzZHPiDN3qd/

Η δεύτερη αποχώρηση θα είναι εκείνη της Αριάδνης, χωρίς να έχει ωστόσο μόνιμο χαρακτήρα. Η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου που την υποδύεται τα έχει καταφέρει περίφημα στον ρόλο της και είναι απαραίτητη η παρουσία της για ένα σημαντικό αριθμό επεισοδίων. Σεναριακά, θα δούμε την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη να φτάνει τους γονείς της στα όριά τους. Ειδικά τον πατέρα της, μόλις εκείνος πληροφορηθεί πως η κόρη του είναι η αιτία για να καταστραφεί ο γάμος του Χρήστου. Τα κρυφά τους ραντεβού γίνονται αντιληπτά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας θέτει το τελεσίγραφό του και της βάζει όρια. Αλλά αυτή η ένταση που θα προκύψει στη σχέση τους, την αναγκάζει να φύγει από τη Μάνη. Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που δημιούργησε η παρουσία της.

Με μία ανάμνηση του 1972 η Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκε με συγκίνηση τη νέα χρονιά

Ανάμεσα σε διάφορες μικρές και μεγαλύτερες ανατροπές που συμπληρώνουν τις εξελίξεις, έχουμε και μία νέα απειλή για τη Δήμητρα. Η αστυνόμος θα αναγκαστεί να μπει μέσα σε ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών ως μυστική για να καταφέρει να συλλάβει τους υπεύθυνους. Όμως η ζωή της θα κινδυνέψει. Αυτό ίσως τη φέρει ακόμη πιο κοντά με τον αστυνόμο της καρδιάς της. Να έχουμε και κάτι ευχάριστο ανάμεσα στα δυσάρεστα.

https://www.instagram.com/p/C1KBK4BMInG/