Με στυλ και φινέτσα στην εγκυμοσύνη της η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η χριστουγεννιάτικη φωτό & τα σχόλια

Κατερίνα Μπούσιου
Με στυλ και φινέτσα στην εγκυμοσύνη της η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η χριστουγεννιάτικη φωτό & τα σχόλια

Η υπερδραστήρια στα social media Αντιγόνη Κουλουκάκου, μοιράζεται μαζί μας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. 

Η τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς και αγαπημένη του κοινού ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η χαρά της δεν εκφράζεται μόνο μέσα από τα λόγια της τις τελευταίες ημέρες, αλλά και από τις φωτογραφίες που αναρτά και μας δείχνει την καθημερινότητά της. Στα σχόλια που λαμβάνει από τους φίλους της και τους θαυμαστές της, υπάρχει μία κοινή διαπίστωση.

Merry holly Christmas

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της με τη συνέντευξή της και την ιδιαίτερη φωτογράφησή της στο περιοδικό Beaute. Μιλώντας για αυτό το μικρό θαύμα, με συγκίνηση και πλήρη συναίσθηση του νέου της ρόλου ως μαμά. «Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μία πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: Αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μία κρυμμένη εσωτερική δύναμη. Είναι μία ευλογημένη περίοδος».

Και συνεχίζει μιλώντας για τα δύο παιδιά (από τον προηγούμενο γάμο του), του συντρόφου της Νίκου Ράικου: Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου...Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω».

Η ηθοποιός τα φετινά Χριστούγεννα έμεινε στην Αθήνα, αλλά μας χάρισε και μία selfie της από το ασανσέρ, δείχνοντας την αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της. Ντυμένη όμως με στυλ ως εγκυμονούσα και με βολικά λόγω της κατάστασής της παπούτσια.

1703691902833-321627249-kouloukakou3.jpg

Το στυλ και η φινέτσα είναι έννοιες ταυτόσημες με εκείνη. Το έδειξε και στην πρόσφατη επίσης φωτογράφησή της ως Μαρία Κάλλας για το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού Grace. Η μεταμόρφωσή της ήταν εντυπωσιακή, αποτυπώνοντας το στυλ της ντίβας.

Το «ευχαριστώ» της Αντιγόνης Κουλουκάκου, το φινάλε στη Γη της ελιάς και η νέα ηθοποιός - μυστήριο

Και οι followers της εντόπισαν το ιδιαίτερο στοιχείο που την χαρακτηρίζει. Τη διαφορετικότητα και τη μη επιτήδευση της εικόνας της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου στα γυρίσματα της σειράς και το σενάριο τη βοηθά ακόμη περισσότερο στην εγκυμοσύνη της, αφού προβλέπει πως η τηλεοπτική της Ιουλία μετακομίζει από τη Μάνη στην Αθήνα για να γεννήσει το παιδί της. Θα τη βλέπουμε ωστόσο κανονικά στα περισσότερα επεισόδια.