Με μία ανάμνηση του 1972 η Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκε με συγκίνηση τη νέα χρονιά

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία ανάμνηση του 1972 η Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκε με συγκίνηση τη νέα χρονιά

«Άρχοντα δε σε ξεχνάμε»: Η φωτογραφία και οι δεκάδες ευχές που δέχθηκε η Άντζελα Γκερέκου από τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς. 

Από την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα και όχι από την Αθήνα υποδέχθηκε μαζί με την οικογένειά της, τη νέα χρονιά η Άντζελα Γκερέκου. Η ηθοποιός είχε νοσταλγική διάθεση, γιατί ακόμη και αν πέρασαν 2,5 χρόνια από την απώλειά του, ο σύζυγός της είναι πάντα στο μυαλό της.

https://www.instagram.com/p/C0849w6oNE1/

Με ευχές του Τόλη από το 1972 η Άντζελα ευχήθηκε με τη σειρά της για το 2024

Η Άντζελα Γκερέκου τα δύο τελευταία χρόνια περνά τις γιορτές μαζί με την οικογένειά της στην Κέρκυρα. Στο κτήμα που έχουν οι γονείς της έξω από την πόλη αλλά και στο διαμέρισμα που έχει στο Λιστόν. Φυσικά έχοντας πάντα στο πλευρό της την κόρη της Μαρία, τη μητέρα της, τον αδελφό της και τα ανίψια της.

https://www.instagram.com/p/C1VVwtjIpcs/

Εκεί αποχαιρέτησε το 2023 και υποδέχτηκε το 2024. Η προηγούμενη χρονιά, έκλεισε με θετικό πρόσημο. Ήταν δημιουργική, τόσο από τη θέση της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ όσο και στα υποκριτικά της καθήκοντα στη Γη της ελιάς. Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός δεν αφήνει λεπτό της καθημερινότητά της να μένει ανεκμετάλλευτο. Παρόλο λοιπόν που θα έπρεπε να αισθάνεται ήρεμη και ευτυχισμένη, εκείνη ζούσε αυτές τις ημέρες, με νοσταλγική διάθεση. Γιατί ποτέ από το μυαλό της, δε φεύγει η ανάμνηση του Τόλη Βοσκόπουλου.

Με ένα εξώφυλλο του περιοδικού «Ντομινό» του 1972 που ανακάλυψε στο αρχείο της με τον τραγουδιστή να ποζάρει κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια και να εύχεται τα Χρόνια Πολλά και την Καλή Χρονιά στους αναγνώστες του και θαυμαστές του, ευχήθηκε με τη σειρά της για τη νέα χρονιά.

Το 1971 που έφευγε ήταν μία σημαδιακή χρονιά για τον τραγουδιστή, λόγω και της μεγάλης επιτυχίας που γνώριζε με τα τραγούδια του αλλά και την επιτυχία της ταινίας «Μαριχουάνα στοπ» στην οποία συμμετείχε, με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Λάσκαρη. Ήταν και η εποχή του μεγάλου ειδυλλίου τους.

https://www.instagram.com/p/C1hNuR3o9X0/

Φυσικά οι followers της συμμερίστηκαν τη συγκίνησή της, αλλά σχολίασαν με κάτι εντελώς αυτονόητο. Πως ο Τόλης δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν μας. «Άρχοντα δε σε ξεχνάμε» όπως έγραψαν χαρακτηριστικά.

Το πρώτο πλάνο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και η λεπτομέρεια που όλοι παρατήρησαν

Η ηθοποιός τους πρώτους μήνες του 2024 με τα νέα επεισόδια της Γης της ελιάς, θα ζήσει έναν νέο μεγάλο έρωτα. Με την εμφάνιση του Απόστολου Γκλέτσου, όπως ήδη γνωρίζεις.