Στις Χρυσές Σφαίρες 2024, τα καυτά φιλιά της Kylie Jenner και η ενόχληση της Taylor Swift ξεχώρισαν

Πατούλια Κατερίνα
Στις Χρυσές Σφαίρες 2024, τα καυτά φιλιά της Kylie Jenner και η ενόχληση της Taylor Swift ξεχώρισαν
Christopher Polk/Golden Globes 2024

Ήταν Χρυσές Σφαίρες από εκείνες τις παλιές, τις καλές,με μπόλικο gossip εκτός κάμερας! 

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες η Taylor Swift έφυγε με αρκετή πικρία. Και όχι, δεν φταίει γι’ αυτό, μόνο το γεγονός πως έχασε το βραβείο για την ταινία Taylor Swift: The Eras Tour. Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Jo Koy αποφάσισε να χαρίσει την ατάκα της βραδιάς στο ξεκίνημά της τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL είναι πως στις Σφαίρες έχουμε λιγότερα πλάνα της Taylor Swift, λυπάμαι», είπε ο παρουσιαστής με την Swift να σφίγγει τα δόντια της, να πίνει μια γουλιά από το ποτό της και να γίνεται viral στο Twitter.

Η 34χρονη αμέσως πάντως δέχτηκε τη στήριξη της κολλητής της Selena Gomez και τα σχόλια ήταν επικά και στο Tik Tok με τους χρήστες να γράφουν πως αν ένα βλέμμα θα μπορούσε να σκοτώσει, θα ήταν εκείνο της Swift στον Koy, που τόλμησε να κοροϊδέψει τη σχέση της με τον παίκτη του NFL, Travis Kelce.

Κylie Jenner- Timothée Chalamet full in love

https://www.instagram.com/reel/C100ukhAlim/

Ήταν ένα από τα ζευγάρια εκείνα που κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, χάρη στα καυτά φιλιά τους και στον μεγάλο έρωτα που ζουν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα.

O Timothée Chalamet και η Kylie Jenner έφτασαν sto The Beverly Hilton του Los Angeles κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, κάθισαν μαζί, αντάλλασσαν βλέμματα έρωτα και κάποια στιγμή ο 28χρονος φίλησε τρυφερά την 26χρονη αγαπημένη του, σε ένα από τα τηλεοπτικά διαλείμματα της βραδιάς.

81st Golden Globe Awards - Show

Ο ηθοποιός που ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στην ταινία Wonka, είναι ζευγάρι από τον Απρίλιο του 2023 με τη Jenner και η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη, που έχει στο πλευρό της έναν άντρα που τη στηρίζει και τη θεωρεί σπουδαία μαμά (η Kylie είναι μαμά της Stormi, 5 και του Aire Webster, που είναι μόλις 22 μηνών.

Στο καυτό γκόσιπ της βραδιάς, η στιγμή που η Selena λέει τον πόνο της στην Taylor έγινε viral.

Ο φακός εντοπίζει την Gomez να λέει:

«Ζήτα μια φωτογραφία με εκείνον κι αυτή είπε όχι (kylie)». η Keleigh Teller που καθόταν δίπλα στην Swift, λέει χαρακτηριστικά: «με τον Timothee», η Selena επιβεβαιώνει και η Taylor μένει άφωνη.

Πάντως, ένα ακόμα ζευγάρι που απέφυγε να ποζάρει μαζί στο κόκκινο χαλί και προτίμησε τα παρασκήνια για τα hot φιλιά του ήταν η Jennfer Lopez με τον Ben Affleck.

GLOBOS DE ORO

Mια ακόμα σκηνή που σχολιάστηκε, ήταν εκείνη με τον ηθοποιό Cillian Murphy να ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού, αφού πρώτα είχε φιλήσει τη σύζυγό του Yvonne McGuinness κι αυτό το φιλί της Yvonne έγινε αποτύπωμα στο μάγουλο του Murphy με το Twitter/ X να μιλάει για το σημάδι από το κραγιόν.

ΔΕΣ ΕΔΩ Ό,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2024