Οι τέσσερις εμφανίσεις που απογοήτευσαν στο χθεσινό χαλί των Golden Globes

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι τέσσερις εμφανίσεις που απογοήτευσαν στο χθεσινό χαλί των Golden Globes

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ανάμεσα τους και η Selena Gomez με ένα φόρεμα μικρή «καταστροφή».

Οι Χρυσές Σφαίρες 2024 ολοκληρώθηκαν μόλις πριν λίγες ώρες, τα ξημερώματα της Δευτέρας με τα αποτελέσματα να είναι ιδιαίτερα θετικά για τη χώρα μας, αφού ο Γιώργος Λάνθιμος κατάφερε να κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Κωμωδία και η Emma Stone αντίστοιχα ανακηρύχθηκε καλύτερη ηθοποιός στο συγκεκριμένο είδος. Πριν, όμως, τις μεγάλες αποκαλύψεις των νικητών και των ηττημένων της βραδιάς είχαμε το πρώτο κόκκινο χαλί του 2024, που το περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και η αλήθεια είναι ότι δεν μας απογοήτευσε, με τις κυρίες που παραβρέθηκαν να έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον fashion μωσαϊκό.

Δυστυχώς, όμως, ανάμεσά τους υπήρξαν και κάποιες εμφανίσεις που ξεχώρισαν για τους λάθος λόγους και κέρδισαν τα καυστικά σχόλια του κόσμου της μόδας.

Χρυσές Σφαίρες 2024:Τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς

Οι 4 εμφανίσεις που άξιζαν «Χρυσό Βατόμουρο».

Selena Gomez. Ένα κορίτσι role model που εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το χαρακτήρα της και τις φοβερές της δηλώσεις. Πέρυσι, μάλιστα, είχε κερδίσει δικαίως μια θέση ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς με το Valetino gown της να κερδίζει το χειροκρότημα. Εχθές, δυστυχώς έκανε μία εμφάνιση που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Πιθανότατα μετά από λίγο καιρό και η ίδια θα θέλει να βγάλει από τη μνήμη της.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Με ένα κόκκινο Armani Prive, ασύμμετρο φόρεμα έζησε μια δική της Marilyn Monroe στιγμή στο κόκκινο χαλί, με τον αέρα να σηκώνει ελαφρά τη φούστα της. Ήταν το γυαλιστερό αυτό ύφασμα, το halter neck δέσιμο στο λαιμό και τα αποπνικτικά τριαντάφυλλα που καταπίεσαν ξεκάθαρα την εκρηκτική θηλυκή σιλουέτα της.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Από την άλλη, η Taylor Swift πόνταρε σε ένα custom φόρεμα του οίκου Gucci, σε ένα έντονο grass πράσινο. Ο Sabato De Sarno δεν μπόρεσε δυστυχώς να δώσει το στίγμα της νέας Gucci στο πρώτο κόκκινο χαλί του 2024. Ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο, χωρίς ταυτότητα, χωρίς επίσης να κολακεύει καθόλου το γυναικείο σώμα, εκτός από την αποκαλυπτική πλάτη, την οποία και πάλι θα προτιμούσαμε χωρίς τα συγκεκριμένα straps.

H Billie Eilish έχει ένα πολύ δικό της αγαπημένο στυλ και όλοι την έχουμε αποθεώσει για αυτό. Αλλά αυτή η εμφάνιση δεν ήταν Χρυσές Σφαίρες. Είπαμε και θα ξαναπούμε ναι στα υπέροχα ανδρόγυνα κοστούμια της, αλλά αυτό το συγκεκριμένο outfit ήταν εκτός του dress code της βραδιάς.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Για το τέλος, έχω αφήσει μία πολύ αγαπημένη μου γυναίκα, με ένα εξαιρετικό στυλ που έχει κάνει κατά καιρούς ισχυρές δηλώσεις με τα looks που επιλέγει στο κόκκινο χαλί. Μιλάμε, φυσικά, για την Florence Pugh που φόρεσε για άλλη μια φορά τον αγαπημένο της οίκο Valentino, επιλέγοντας όμως ξανά ένα ημιδιάφανο φόρεμα σε έντονο χρώμα. Είναι υπέροχο μία γυναίκα να έχει το δικό της signature style, αρκεί αυτό να εξελίσσεται. Και εδώ είναι σαν να είδαμε μία εμφάνιση από τα παλιά.