Η γυναίκα - νικήτρια που εντυπωσίασε στο MasterChef και η πρεμιέρα με 2 μεγάλες αλλαγές και κόντρες

Κατερίνα Μπούσιου
Η γυναίκα - νικήτρια που εντυπωσίασε στο MasterChef και η πρεμιέρα με 2 μεγάλες αλλαγές και κόντρες

Ρεκόρ χρηματικών επάθλων θα έχει φέτος ο μαγειρικός διαγωνισμός. Η εντυπωσιακή Esra Tokelli και τα πρώτα γυρίσματα του MasterChef με τις σκληρές μονομαχίες. 

Την επόμενη Δευτέρα στις 15 Ιανουαρίου ξεκινά ο 8ος κύκλος του MasterChef και θα είναι εντελώς διαφορετικός. Οι κανονισμοί αλλάζουν και στα πρώτα γυρίσματα αυτές οι αλλαγές έχουν δημιουργήσει μεγάλο ανταγωνισμό και κόντρες. Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι και ποια είναι η γυναίκα που εντυπωσίασε σε παγκόσμιο επίπεδο τους φανς του μαγειρικού διαγωνισμού;

Η Τουρκάλα νικήτρια και οι βοηθοί γνωστών σεφ που ήδη είναι στο MasterChef

Όπως και το Survivor, έτσι και το MasterChef επιστρέφει φέτος με αρκετές αλλαγές επί των κανονισμών, αν και μιλάμε για δύο διαφορετικού ύφους project. Απαραίτητη αυτή η ανανέωση για τηλεοπτικά προγράμματα που προβάλλονται για αρκετά χρόνια. Και λόγω ανταγωνισμού, καθώς φέτος θα πρέπει να αποδείξουν πως αντέχουν στον χρόνο και πως συνεχίζουν να φέρνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Και φυσικά, έσοδα.

Ήδη έχουν επιλεγεί οι 24 παίκτες και παίκτριες του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού και από τις αρχές του Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει τα πιο ουσιαστικά γυρίσματα και οι πρώτες μονομαχίες. Λόγω των επιμέρους επάθλων (συνολικά 160 χιλιάδες ευρώ θα δοθούν φέτος) ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

https://www.instagram.com/p/C1J0oQni9uh/

Και έχει ξεκινήσει ήδη από τις οντισιόν που θα δεις τις δύο πρώτες εβδομάδες. Δεν δίδεται απλά μία άσπρη ποδιά, αλλά οι παίκτες κυριολεκτικά μπαίνουν ανά ζευγάρια σε μονομαχίες για να κερδίσουν την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες όπως μεταδόθηκαν και από την εκπομπή Breakfast@star του Star, υπάρχουν και οι πρώτες κόντρες μεταξύ των παικτών. Προφανώς για να δελεαστεί και το κοινό να το παρακολουθήσει. Όταν υπάρχει πάντως οικονομικό κίνητρο με τα ενδιάμεσα μικρά έπαθλα είναι φυσικό, να δημιουργούνται εντάσεις.

Φέτος ωστόσο δεν θα έχουμε επιστροφή παλαιών παικτών όπως είπε και ο Πάνος Ιωαννίδης.

Να σου πω και για τη δεύτερη αλλαγή που υπάρχει φέτος στο MasterChef. Tο ποσό που παίρνει ο νικητής ανέρχεται φέτος στις 70 χιλιάδες ευρώ (και κερδίζει παράλληλα και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30 χιλιάδων ευρώ. Για πρώτη φορά ανταμείβεται και ο δεύτερος παίκτης κερδίζοντας 30 χιλιάδες ευρώ.

Από τους παίκτες που έχουν προκριθεί, ήδη έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ο βοηθός σεφ γνωστού μας τηλεοπτικού σεφ που προκρίθηκε στον διαγωνισμό, όπως και δύο γυναίκες. Λέτε να έχουμε μία δεύτερη Μαργαρίτα Νικολαΐδη ή μία δεύτερη Μαρία Μπέη;

Πάντως στην γειτονική Τουρκία, χθες έγινε ο μεγάλος τελικός του εκεί MasterChef, στην All Star εκδοχή του. Και η 43χρονη Εsra Tokelli είναι η μεγάλη νικήτρια του 7ου κύκλου του τουρκικού διαγωνισμού. Κερδίζοντας μετά από μεγάλη προσπάθεια το μεγάλο έπαθλο που ήταν ένα αυτοκίνητο. Η δική μας ελληνική παραγωγή, είναι πάντως πιο large.

https://www.instagram.com/reel/C11GkA0NfMk/

Η συγκεκριμένη κυρία όχι μόνο είχε όνειρο να λάβει μέρος στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά είχε κάνει και ειδικά μαθήματα με παίκτες που είχαν μπει παλαιότερα στο MasterChef, για να εξοικειωθεί στις απαιτήσεις του. Είχε λάβει μέρος πριν από δύο χρόνια και φέτος επέστρεψε λόγω του Αll Star. Ήταν φαβορί ωστόσο από την αρχή του διαγωνισμού.