Η Χριστίνα Μπόμπα είναι full time μαμά όμως δεν παύει να «ακούει» το σώμα και τις ανάγκες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι full time μαμά όμως δεν παύει να «ακούει» το σώμα και τις ανάγκες της

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στους καθημερινούς της ρυθμούς και μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν πριν λίγα 24ωρα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

O παρουσιαστής και η influencer-επιχειρηματίας μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι τους, το οποίο είχαν εγκαταλείψει τους τελευταίους μήνες λόγω ριζικής ανακαίνισης.

Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια θα μετακομίσει στην ανανεωμένη βάση της και θα συνεχίσει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Η fit μαμά Χριστίνα Μπόμπα ορκίζεται στις υγιεινές συνήθειές της

Πριν από μερικές ώρες η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε τα αγαπημένα της αθλητικά ρούχα και πραγματοποίησε την πρώτη αερόβια προπόνηση στη φύση για το 2024.

mpompa1.png

Η 35χρονη μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία της σε Instagram-story και έκανε μια μικρή εξομολόγηση: «Βγήκα για να τρέξω 40 λεπτά χαλαρά αλλά μετά το φαγητό των γιορτών και την απουσία μιας εβδομάδας κατάφερα μόνο 15. So what? Σημασία έχει να γυρνάμε και να επιμένουμε και να ακούμε το σώμα και τον εαυτό μας!».

Ακολούθησε η πιο απαιτητική αλλά παράλληλα και η πιο όμορφη ασχολία της ημέρας που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι με τις δίδυμες κόρες της.

mpompa2.png

Τα δίδυμα Τανιμανίδη μεγαλώνουν καθημερινά και οι γονείς τους προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

https://www.instagram.com/p/C1ji9kEsWKu/

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε την αγαπημένη της ανάμνηση από το ταξίδι στο Dubai

Πριν από μερικές ώρες η 35χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την αγαπημένη της φωτογραφία από το πρόσφατο οικογενειακό ταξίδι στο Dubai.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η influencer-επιχειρηματίας ξεχώρισε την επίσκεψη στο εντυπωσιακό ενυδρείο της περιοχής το οποίο φαίνεται πως ενθουσίασε εξίσου τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

enidrio.webp

Μπόμπα-Τανιμανίδης φωτογραφήθηκαν από την κουμπάρα τους με τα δίδυμα και μας χάρισαν ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο.

Πηγή κεντρικής: chrismpo