Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει πώς πραγματικά πέρασε την Πρωτοχρονιά: Αυτή είναι η παρέα της στο Ντουμπάι

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει πώς πραγματικά πέρασε την Πρωτοχρονιά: Αυτή είναι η παρέα της στο Ντουμπάι

Η Αριάνα και η Φιλίππα δεν ήθελαν να αποχωριστούν τα γιορτινά φορέματα της Πρωτοχρονιάς.

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και τις δύο πανέμορφες κόρες τους, Αριάνα και τη Φιλίππα, υποδέχθηκαν το 2024 στο Ντουμπάι. Η αγαπημένη οικογένεια, λατρεύει να κάνει συνεχώς ταξίδια και να γνωρίζει νέους τόπους και πολιτισμούς. Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να επισκεφτούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

Η Χριστίνα και ο Σάκης, είναι και οι δύο αρκετά ενεργοί στα social media από τα οποία μας δείχνουν συνεχώς στιγμιότυπα της καθημερινότητά τους και από τις διακοπές με τις δίδυμες κόρες τους στο Ντουμπάι. Το πρώτο ποστ που έκαναν για το 2024, είναι μία οικογενειακή φωτογραφία, με την οποία ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Αμέσως, η φωτογραφία γέμισε με τις πιο όμορφες ευχές για τη νέα χρονιά.

https://www.instagram.com/p/C1ji9kEsWKu/

Τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη

407294545_804964021518764_3738210699748692360_n.jpg

Η Χριστίνα, πέρασε την πρώτη μέρα αγκαλιά με τις δυο κόρες της. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα στόρι με την Αριάνα και την Φιλίππα να έχουν στην αγκαλιά τους τα δώρα που τους έφερε ο Άγιος Βασίλης. Η Χριστίνα, πρόσθεσε πάνω στη φωτογραφία, ότι οι δίδυμες κόρες της, δεν ήθελαν να αποχωριστούν τα φορέματα της Πρωτοχρονιάς.

Οι στόχοι του Σάκη για το 2024

407183421_6787905231308080_2999215008918590258_n.jpg

Από την άλλη ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας, Σάκης Τανιμανίδης, ανέβασε ένα στόρι να κάνει γυμναστική και να ρωτάει το κοινό του για τα πράγματα που θέλει να κάνει περισσότερο το 2024. Το κοινό είχε να αποφασίσει ανάμεσα στον ελεύθερο χρόνο, στα ταξίδια, στα χρήματα και στην επαγγελματική επιτυχία. Η Χριστίνα και ο Σάκης, εκτός από την Αριάνα και τη Φιλίππα έχουν και τους κουμπάρους τους μαζί τους στο ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/CisR71tMh99/

Η αγαπημένη φίλη, κουμπάρα και νονά της Αριάνας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά Έρωτα Φυγά, του Open ήταν και η ίδια μαζί με την δική της οικογένεια στο Ντουμπάι. Η κόρη της άλλωστε, η μικρή Ηλέκτρα είναι κολλητή με τις δίδυμες Τανιμανίδη και συχνά απολαμβάνουν κοινές εξορμήσεις, ειδικά τώρα που η Γιολάντα έχει μετακομίσει στην Ελλάδα.

Καθώς κοιτούσαμε το προφίλ του Σάκη Τανιμανίδη στο TikTok, βρήκαμε ένα πόστ με ένα πιο βαθύ μήνυμα. Το TikTok «μίλησε!»

Πιο συγκεκριμένα, ένα TikTok trend έβγαλε τον Σάκη ότι χρειάζεται και άλλο μωρό... Ο Σάκης και η Χριστίνα, παρόλο που έχουν αποκτήσει τις δίδυμες κόρες τους δεν έχουν πει ποτέ πως δεν θα ήθελαν και άλλο παιδί. Μπορεί ο Σάκης να μην το πρόσθεσε στους στόχους του 2024, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το προγραμματίσεις!

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της όμορφης οικογένειας στο Ντουμπάι. Ρίξε μία ματιά...