Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα γιορτάζει τα 30 με μια εξωτική φωτογραφία στο Instagram

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα γιορτάζει τα 30 με μια εξωτική φωτογραφία στο Instagram

Η Ελίνα Μπόμπα έχει γενέθλια και σε αντίθεση με πέρσι που είχαν χακάρει το Instagram της, φέτος μπορεί να δεχθεί τα «χρόνια πολλά» από τους αγαπημένους της στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν χωράει αμφιβολία πως είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Το ίδιο εντυπωσιακή όμως είναι και η αδερφή της, η Ελίνα με την οποία θα έλεγε κανείς πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

https://www.instagram.com/p/CpnIuzUKuqQ/

Η Χριστίνα είναι η μεγαλύτερη και παρότι η αδερφή της μένει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι πολύ δεμένες. Γι' αυτό άλλωστε και η Ελίνα έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά της και τις ανιψιές της, Αριάνα και Φιλίππα, αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη την έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές στην Αγγλία.

chrismpo_320902206_715629773316532_751529577477683637_n.jpeg

Όσον αφορά το τι κάνει η Ελίνα Μπόμπα στο Λονδίνο, παρότι κι εκείνη ασχολήθηκε για λίγο με το modelling, όπως είχε κάνει κι η αδερφή της, τελικά επέλεξε την υποκριτική και τον κινηματογράφο, αφού ήδη έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός στη διεθνή παραγωγή «The Adopters», ενώ ετοιμάζει την πρώτη της κινηματογραφική παραγωγή με θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/Cey0toHsdUF/

Καλωσορίζοντας τα 30

Η Ελίνα Μπόμπα λοιπόν, σήμερα 8 Δεκεμβρίου έχει τα γενέθλιά της και ήδη ξεκίνησε τους εορτασμούς δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από μια εξωτική παραλία, γράφοντας στη λεζάντα «Καλωσορίζοντας τα 30 μου». Η ανεμελιά της φωτογραφίας και οι ηλιόλουστες μέρες ίσως είναι αυτό που αναζητά από αυτή τη νέα 10ετία η Ελίνα Μπόμπα.

400235387_280509867830379_2117001538264267906_n.jpg

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα επέλεξε να δημοσιεύσει αυτή την φωτογραφία για τα γενέθλιά της, αλλά και το γεγονός πως γι' αυτήν την ξεχωριστή μέρα επέλεξε να βρίσκεται σε ένα σαφάρι βλέποντας πραγματικά υπέροχες εικόνες.

Πάντως, φέτος σε αντίθεση με τα 29 γενέθλιά της, η αδερφή της η Χριστίνα θα μπορεί να την κάνει tag στέλνοντας τις διαδικτυακές της ευχές, αφού το προφίλ της στο Ιnstagram είναι ενεργό και στα χέρια της - όχι όπως την περσινή χρονιά που είχε πέσει θύμα hacking. Πέρα από την δική της ανάρτηση λοιπόν κι η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η νονά της Αριάνας μπόρεσε να την «ταγκάρει» στην ανάρτησή της δημοσιεύοντας μια περσινή φωτογραφία τους που ήταν μαζί με την Ελίνα Μπόμπα στα γενέθλιά της, με τα πράγματα να είναι διαφορετικά φέτος γι' αυτό, όπως έγραψε στην ανάρτησή της της λείπει.

400283340_712943900807906_240110254603783753_n.jpg

Η περσινή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα αποκάλυψε το απρόοπτο

Στην περσινή της ανάρτηση η Χριστίνα Μπόμπα για να ευχηθεί στην Ελίνα για τα γενέθλιά της είχε γράψει «Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτήν την αδερφή, την καλύτερή μου φίλη, τη μεγάλη μου αγάπη! Είμαι τόσο περήφανη για την τόλμη σου, την πορεία σου και όλα όσα είσαι. Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ ΤΟΣΟ! Ps. σε χάκαραν και δεν μπορώ να σε ταγκάρω βέβαια», αποκαλύπτοντας το απρόοπτο με το hacking που συνέβη στην αδερφή της.

mpompa_hakarisma.jpeg

H αλήθεια είναι πως τα social media είναι ένα πολύ πιο εύκολος τρόπος επικοινωνίας με τα αγαπημένα σου άτομα, πόσο μάλλον όταν αυτά δεν βρίσκονται απλά σε άλλη πόλη αλλά σε άλλη χώρα, όπως η Ελίνα Μπόμπα.

Βέβαια το γεγονός πως η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Λονδίνο τον Νοέμβριο κάνει την απόσταση με την αδερφή της να μη μοιάζει τόσο μακρινή.

Οι στιγμές με την Χριστίνα

Το σίγουρο είναι πως όταν βρίσκεται η Χριστίνα με την Ελίνα η χαρά τους δεν κρύβεται κι αυτό μπορείς να το δεις κι από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Οι δυο τους είναι τόσο δεμένες που όταν η Χριστίνα χρειάστηκε να περάσει αρκετό χρόνο στον Άγιο Δομίνικο για να είναι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Ελίνα μαζί με τη μαμά τους την κυρία Γιώτα ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να είναι μαζί με την Χριστινα.