Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μπόμπα-Τανιμανίδης: Στη γιορτινή photo με τα δίδυμα το σχόλιο Μπόγδανου φανέρωσε τη φιλία τους

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Dubai γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους.

Πρόσφατα η influencer είχε αποκαλύψει μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram πως εν μέσω εορτών θα πραγματοποιήσουν το πρώτο ταξίδι με την Αριάνα και τη Φιλίππα στο εξωτερικό, όπως και έγινε.

Η οικογένεια Μπόμπα-Τανιμανίδη ευχήθηκε «Καλή χρονιά» με την πιο γλυκιά φωτογραφία

Το πρωί της Δευτέρας (01/01) η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να καλωσορίσει το 2024 με μια οικογενειακή φωτογραφία από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η influencer, ο παρουσιαστής και οι δίδυμες κόρες τους φόρεσαν glam looks και μια ματιά αρκεί για να καταλάβεις πως όρισαν ως dress code το total white.

H Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πιο όμορφο βίντεο με τη Φιλίππα

https://www.instagram.com/p/C1ji9kEsWKu/

«Καλή Χρονιά από την οικογένεια μας! Γεμίστε το 2024 με περισσότερα από αυτά που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 35χρονη.

Το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, δείχνοντάς μας τις δραστηριότητες που έκαναν λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του λατρεύουν τα ταξίδια και έχουν επισκεφθεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη. Μετά τη γέννηση των διδύμων, Μπόμπα-Τανιμανίδης πηγαίνουν σχεδόν παντού με τις κόρες τους ωστόσο φροντίζουν να ξεκλέβουν συχνά χρόνο μόνο για εκείνους.

Το σχόλιο του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post αφήνοντας τέσσερα emojis σε σχήμα καρδιάς.

sxolio1.jpg

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου κάνουν στενή παρέα με τους Μπόμπα-Τανιμανίδη.

Τα δύο ζευγάρια πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις και όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους βγαίνουν για φαγητό/ποτό όλοι μαζί ή χαλαρώνουν σε σπίτια.

Πηγή κεντρικής: chrismpo