Η Ράνια Τζίμα έγινε 43 ετών και το ωραιότερο δώρο ήταν η αγκαλιά της κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ράνια Τζίμα έγινε 43 ετών και το ωραιότερο δώρο ήταν η αγκαλιά της κόρη της

H Ράνια Τζίμα γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αφού η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Τα 43α γενέθλια της Ράνιας Τζίμα

Πριν από μερικές ώρες η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της με τον ωραιότερο τρόπο: στο σπίτι με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/C12nUBfrJgR/

Η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και δέχθηκε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά από τη μονάκριβη κόρη της, Ελένη Σακελλαρίδη.

tzima_kori.jpg

«Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι διαδικτυακοί φίλοι της δημοσιογράφου έσπευσαν να σχολιάσουν το post της 43χρονης, στέλνοντας εγκάρδιες ευχές.

«Χρόνια πολλά όμορφη», «Ράνια σε αγαπάμε», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

«Το αξίζεις γιατί είσαι Θεάρα και μεταφορικά & κυριολεκτικά» είπαν στη νέα ανάρτηση της Ράνιας Τζίμα

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στο «Mega Καλημέρα» η 43χρονη αναφέρθηκε στην επτάχρονη κόρη της δηλώνοντας:

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας».

https://www.instagram.com/p/C09-3YBrTpm/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα και του «Πάμε Δανάη» ήταν πρόσφατα η Ράνια Τζίμα και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη σχέση με την κόρη της, Ελένη και στο πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια.

«Προσπαθώ να τα ξεχάσω μετά, όταν ξεκινάω τις συζητήσεις μου με την Ελένη. Να κάνω delete. Καταλαβαίνω πολλές φορές ότι οι κεραίες μου πιάνουν πράγματα, τα οποία μπορεί να μην τα έπιαναν, αν δεν έκανα την δουλειά που κάνω.

Είμαι λίγο παραπάνω στο μη παιδάκι μου, τι είναι αυτό που πας να κάνεις. Δεν έχω βρει την απόλυτη ισορροπία, στο πώς να την κάνω να προσέχει, αλλά να μην γίνει φοβική.

Δουλεύουμε όμως 2 άνθρωποι τουλάχιστον πάνω σε αυτό το παιδί. Επιδρούν και οι παππούδες και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι, οπότε και να είμαι λίγο παραπάνω, είναι ο μπαμπάς της λίγο αλλιώς, οπότε το βρίσκουμε», είχε ομολογήσει η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στην ηλικία της η ίδια είχε παραδεχθεί on air: «Δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω. Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου. Δεν το κάνω όσο θα ήθελα. Θα ήθελα να το κάνω πολύ περισσότερο. Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, αλλά είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω από την άλλη. Ωριμάζοντας σιγά σιγά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Τώρα είμαι σε μία φάση που πλέον το να ξυπνάω το πρωί και να ανοίγω τα μάτια μου, το θεωρώ δώρο ζωής».

Πηγή κεντρικής: rania.tzima