Η Ράνια Τζίμα είναι μια περήφανη μαμά και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της το αποδεικνύουν

Η Ράνια Τζίμα είναι μια περήφανη μαμά και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της το αποδεικνύουν

«Εκείνη είναι πολύ καλύτερη», σχολίασε η Ράνια Τζίμα συγκρίνοντας τον εαυτό της με την κόρη της.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ράνια Τζίμα έδειξε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της κόρης της, Ελένης.

Συγκεκριμένα, ο καρπός του έρωτα της δημοσιογράφου με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη έδειξε την τρυφερότητά της για τα μέλη της οικογένειάς της, γράφοντας σε ένα χαρτί πόσο τους αγαπά. Η συναισθηματική της εξωστρέφεια, φυσικά, συνοδευτικέ από ζωγραφική! Η εφτάχρονη Ελένη ζωγράφισε ζώα, καρδιές, λουλούδια και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, ανέβασε το δημιούργημα της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της «Αυτά τα παιδιά»!!!

https://www.instagram.com/p/C09-3YBrTpm/

Ένας φίλος και συνάδελφος της σχολίασε «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα έπεφτε», με εκείνη να του απαντά γεμάτη περηφάνια «εκείνη είναι πολύ καλύτερη».

tzima-sxolia.png

Δύο φορές που η Ράνια Τζίμα μίλησε με απόλυτο ρεαλισμό για τη σχέση με την κόρη της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Νοέμβριο στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας» η Ράνια Τζίμα ανέφερε για την κόρη της και το γεγονός ότι δεν μπορεί να περνά πολύ χρόνο μαζί της στην καθημερινότητά της:

«Λέω στον εαυτό μου και ελπίζω ότι δεν έχω άδικο, ότι μπορεί η Ελένη να μη με έχει εκεί στο σχόλασμα κάθε μέρα, αλλά βλέπει τη μαμά της να προσπαθεί για κάτι που αγαπάει πολύ. Βλέπει επίσης μία οικογένεια όπου δύο άνθρωποι προσπαθούν για αυτήν. Νομίζω ότι αυτά είναι χρήσιμες αποσκευές για το μέλλον της. Άρα, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τον Φεβουάριο είχε μιλήσει και πάλι για την οικογένειά της, λέγοντας:

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας» αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθησηότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει».