Οι Πανθέοι κάνουν comeback με μία διπλή απιστία και ένα «σημάδι» που δείχνει το τέλος του Κίτσου

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Πανθέοι κάνουν comeback με μία διπλή απιστία και ένα «σημάδι» που δείχνει το τέλος του Κίτσου

Η ανανέωση και η αλλαγή στην ημέρα προβολής της σειράς. Από το φως στο σκοτάδι θα περάσει ο έρωτας της Μάρμως και του Κίτσου στους Πανθέους. 

Μία νέα προσπάθεια ανανέωσης της σειράς επιχειρεί ο ΣΚΑΙ για τους Πανθέους, με την αλλαγή στις ημέρες προβολής. Τα νέα επεισόδια που ξεκίνησαν από σήμερα μας οδηγούν στην αναπόφευκτη προσωπική και οικογενειακή καταστροφή των Πανθέων. Που ξεκινά με την αναβίωση ενός φλογερού έρωτα.

Ο πειρασμός του Ανδρέα και απόφαση της Μάρμως

Από την στιγμή που έκανε πρεμιέρα το Survivor, άλλαξαν τα δεδομένα και για τους Πανθέους. Πλέον από σήμερα θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο. Το βλέπουμε ως προσπάθεια ανανέωσης (και διάσωσης) μίας σειράς που φέτος ατύχησε στα νούμερα τηλεθέασης ενώ δεν το άξιζε. Είχε (ελπίζουμε και να μην έχει στη συνέχεια) ατυχίες στη δομή της πλοκής, αλλά σκηνοθετικά και σε επίπεδο καστ, είναι μία αξιοπρεπέστατη και θελκτική τηλεοπτικά παραγωγή.

Τα νέα επεισόδια τα οποία ξεκινούν από σήμερα, μας βάζουν σε πιο σκοτεινά μονοπάτια των σχέσεων και στην διαφαινόμενη από τώρα, μερική καταστροφή των Πανθέων. Πριν ξεκινήσει ο πόλεμος ο οποίος θα είναι η πηγή πολλών κακών.

https://www.instagram.com/p/C0O4XQLN7t-/

Η διαίσθηση σε δύο τηλεοπτικές μας ηρωΐδες θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ενώ πια στη Σύρο ο Κίτσος - Μιχάλης Σαράντης και η Μάρμω - Μελία Κράιλινγκ, αναβιώνουν ξανά τον φλογερό τους έρωτα και κάνουν όνειρα για το μέλλον. Θα μείνουν στα όνειρα, αυτό είναι το πλέον σίγουρο.

Η ζωή του Κίτσου στους Πανθέους κινδυνεύει και αυτό αναγκάζει τη Μάρμω να πάρει μία τολμηρή απόφαση

Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της Ανδρέας (Αιμίλιος Χειλάκης) συνεργάζεται με τη Σοφία η οποία του δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και ο γιατρός δεν μπορεί να αντισταθεί.

Η Μάρμω ωστόσο θα αναστατωθεί από ένα όραμα - όνειρο της, θα το θεωρήσει ένα δυσοίωνο μήνυμα για το μέλλον της και θα νιώθει τύψεις που απατά τον άντρα της. Αυτό βάζει ξανά φραγμό στα σχέδια με τον Κίτσο.

https://www.instagram.com/p/C1ojBkzst0z/

Κακή διαίσθηση, έχει όμως και η Κάτια Δανδουλάκη, ως Χρυσοστόμη. Και εκείνη βλέπει ένα όραμα και πιστεύει πως τα μυστικά του παρελθόντος της οικογένειας θα αποτελέσουν και την κακή της μοίρα. Δεν έχει άδικο σε αυτή τη σκέψη. Κάποια στιγμή όλοι θα μάθουν ότι ο Ανδρέας δεν είναι βιολογικός γιος του Πανθέου.

Η κήρυξη του πολέμου, θα είναι σωτήρια προς το παρόν λύση για όλα. Γιατί θα βάλει άλλες πιο σοβαρές προτεραιότητες στις ζωές όλων. Θα είναι καθοριστικός και για τη σχέση της Μάρμως με τον Κίτσο. Θα αντέξει στην αρχή ο έρωτάς τους, αλλά δεν θα κρατήσει.