Στον γάμο της Τοπαλίδου με τον Κουρή πρωταγωνιστής ήταν ο γιος τους και το βικτωριανό νυφικό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στον γάμο της Τοπαλίδου με τον Κουρή πρωταγωνιστής ήταν ο γιος τους και το βικτωριανό νυφικό της
NDP Photo Agency

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια που είναι ζευγάρι και με τον 16χρονο γιο τους να τη συνοδεύει ως νύφη, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, μετά από 18 χρόνια που είναι ζευγάρι έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους με όλες τις τιμές κανονικά στην εκκλησία, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης και με τον 16χρονο γιο τους, τον Πέτρο να συνοδεύει τη μαμά του ως νύφη στον γαμπρό.

To βικτωριανό νυφικό

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η μόνη πρωτοτυπία στη σχέση του ζευγαριού, αφού το νυφικό που φόρεσε η Έλενα Τοπαλίδου το διάλεξε όχι εκείνη αλλά ο Νίκος Κουρής, όπως είχε αναφέρει ενθουσιασμένος εκείνος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που είχε βρεθεί καλεσμένος. Κι όπως θα δεις ήταν εξαιρετική η επιλογή του, παρά την αγωνία του.

Η Έλενα Τοπαλίδου έλαμπε πραγματικά μέσα στο βικτωριανού ύφους σατέν λευκό νυφικό της, το οποίο είχε ιδιαίτερα κεντήματα σε σχήμα λουλουδιών στο πάνω μέρος του και έντονους ώμους. Άλλωστε, η ίδια λόγω και του χορού έχει ένα ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα και το νυφικό αυτό ήταν το ιδανικό γι' αυτήν. Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια ήταν ένα από τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν από την σχεδιάστρια Phoebe Philo - και πρώην creative director του οίκου Chloé - στην καμπάνια για την πρώτη της προσωπική συλλογή.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου, η ανθοδέσμη ήταν γεμάτη κόκκινα τριαντάφυλλα, όπως κόκκινο ήταν και το κραγιόν που επέλεξε η νύφη, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά και αρκετά πιο κοντά. Η Έλενα Τοπαλίδου ολοκλήρωσε το νυφικό look της μ' ένα ζευγάρι πέρλες στ' αυτιά, καθώς τίποτα περισσότερο δεν χρειαζόταν φορώντας ένα τέτοιο νυφικό - κόσμημα.

Το νυφικό εγώ το παρήγγειλα. Είναι πολύ ωραίο να μπεις σε αυτή τη δοκιμασία. Να διαλέξεις το νυφικό της γυναίκας σου και να εύχεσαι να της αρέσει. Γιατί υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει, οπότε αυτό είναι πολύ μεγάλη ήττα.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Έλενα Τοπαλίδου ή αλλιώς Μιρέλλα στους Πανθέους είχε δείξει ένα μικρό δείγμα από το νυφικό της σε Instagram stories της αποκαλύπτοντας ότι ήταν από τον οίκο Μeglam της σχεδιάστριας μόδας Ματίνας Μέγκλα. Μάλιστα, η χορογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός με πολύ χιούμορ είχε γράψει σε αυτές τις αναρτήσεις της πως αυτό ήταν «το πρώτο της νυφικό εκτός θεάτρου».

Οι προετοιμασίες πριν την εκκλησία

Η Έλενα Τοπαλίδου φανερά ενθουσιασμένη γι' αυτήν την μέρα δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από την προετοιμασία της και του γιου της, υπό την μουσική υπόκρουση του Eminem. Όπως έγραψε o Πέτρος και ο φίλος του ήταν «οι δύο σωματοφύλακες» που θα την συνόδευαν στην εκκλησία. Το αμάξι με το οποίο θα πήγαινε να συναντήσει τον Νίκο Κουρή, ήταν ένα μαύρο κάμπριο το οποίο ήταν επίσης στολισμένο με μια ανθοδέσμη με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα.

Το συγκινητικό τατουάζ στο χέρι της

Πέρα από τον γιο της και τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς η Έλενα Τοπαλίδου είχε μαζί της σαν φυλαχτό και κάποιον πολύ σημαντικό γι' αυτήν. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον μπαμπά της, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Η ίδια τον έχει πάντα μαζί της μέσω ενός τατουάζ σε σχήμα καραβιού που έχει στο χέρι της. Έτσι σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε από τις προετοιμασίες πριν τον γάμο, έδειξε και το τατουάζ αυτό γράφοντας «Μπαμπάκο μου θα είσαι κι εσύ εκεί».

Snapinsta.app_410397719_1020316652606772_2891595120263606590_n_1125-(1).jpg

Η απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και τώρα είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε. Όταν κάτι δοκιμαστεί και περάσει από πάρα πολλά πράγματα, έρχεται μια στιγμή που όλα τα πράγματα, μεταξύ αυτών και ο γάμος, έχουν μια άλλη σημασία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό, που θα γίνει τώρα» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός γι' αυτήν τους την απόφαση μιλώντας στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα.

Από την άλλη σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε αναφέρει πως και για τον γιο τους τον Πέτρο θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή ο γάμος τους.

«Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Πήρε τέτοια χαρά, που κι ίδιος δεν το ήξερε νομίζω και αυτό ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που θα είναι μαζί μας. Είναι φαντάστικό το ότι είναι τώρα μεγάλος και θα το ζήσουμε μαζί» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Και η Έλενα Τοπαλίδου όμως είχε αναφερθεί στη σχέση τους στο Στούντιο 4 λέγοντας: «Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο Πέτρος (ο γιος μας) είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροϊδεύει, πώς περπατάω, πώς στέκομαι…».