Η Julia Roberts εξήγησε τον λόγο που δεν έχει κάνει ποτέ γυμνές σκηνές σε ταινίες της

Τζένη Ντεμιράι
Η Julia Roberts εξήγησε τον λόγο που δεν έχει κάνει ποτέ γυμνές σκηνές σε ταινίες της
©2023 Evan Agostini

Η Julia Roberts αναφέρθηκε στην ευθύνη που αισθάνεται απέναντι στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στην αλλαγή της στάσης των ηθοποιών απέναντι σε τέτοια ζητήματα.   

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Julia Roberts έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 50 ταινίες, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν έχει κάνει γυμνές σκηνές και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που πήρε αυτή τη συνειδητή απόφαση.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η 56χρονη Roberts ανέφερε πως πάντοτε απέφευγε σκόπιμα να αναλαμβάνει ρόλους με τέτοιου είδους σκηνές, λόγω των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/C19ml5DtFN0/

Γιατί η Julia Roberts αρνείται να κάνει γυμνές σκηνές

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, η Julia Roberts ρωτήθηκε αν «αισθάνεται κάποια ευθύνη απέναντι σε άλλες γυναίκες». Σε αυτή την ερώτηση απάντησε πως στην πραγματικότητα αυτό σχετίζεται με όσα επιλέγει να μην κάνει.

Όπως είπε, επιλέγει να μην κατακρίνει τις επιλογές των άλλων. «Για εμένα το να μην βγάλω τα ρούχα μου σε μία ταινία ή να μην γίνω ευάλωτη με άλλους τρόπους αποτελεί μία επιλογή που υποθέτω ότι κάνω», τόνισε, στη συνέχεια, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι επιλέγει να μην κάνει κάτι από το να το κάνει.

Julia-Roberts.jpg

Πηγή: AP

Βέβαια, η Roberts υποστηρίζει ότι η βιομηχανία είναι «εντελώς διαφορετική» σήμερα σε σύγκριση με την εποχή που ξεκίνησε εκείνη την καριέρα της.

«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα αλλά απλώς φαίνεται πολύ διαφορετικά», εξήγησε συγκρίνοντας τις δύο εποχές, ενώ πρόσθεσε πως «φαίνεται τόσο μπερδεμένο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες όταν είσαι διάσημος σήμερα, που μοιάζει εξαντλητικό. Υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες, περισσότερος θόρυβος, περισσότερα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Παλαιότερα, μιλώντας στην Daily Mail, η Roberts είχε αναφερθεί σε ένα συμβάν που έγινε στην πρεμιέρα της ταινίας «Duplicity» το 2009. Όταν ρωτήθηκε αν θα άλλαζε ποτέ γνώμη, η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος της ως μητέρα υπερβαίνει κάθε σενάριο.

«Ξέρετε, δεν είναι κάτι που κάνω, επομένως, αν μου πείτε να το κάνω, πρέπει να περιμένετε να αρνηθώ. Ξέρετε, ως μητέρα τριών παιδιών, αισθάνομαι έτσι», είχε πει τότε στην παραγωγή του «Duplicity».

Τα όρια της Roberts στις ερωτικές σκηνές

Μπορεί, τελικά, στην ταινία «Duplicity», η Julia Roberts να μην εμφανίστηκε σε σκηνή γυμνή, θεωρώντας ότι αυτό προσβάλει τα παιδιά της, ωστόσο, στη σκηνή που βρίσκεται στο κρεβάτι με τον Clive Owen, είναι τυλιγμένη με σεντόνι, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το όριο που έχει θέσει για τις ερωτικές σκηνές.

Τη δεκαετία του ’90, είχε αποδείξει ότι δεν είχε πρόβλημα να εμφανιστεί σε σκηνή με τα εσώρουχά της, όπως είχε κάνει στο «Pretty Woman».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP