19 χρόνια μαμά! H Julia Roberts γιορτάζει με μια σπάνια #tbt φωτογραφία των διδύμων παιδιών της

Τσακιρίδου Χριστίνα
19 χρόνια μαμά! H Julia Roberts γιορτάζει με μια σπάνια #tbt φωτογραφία των διδύμων παιδιών της
Invision

H Julia Roberts μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και μια γλυκιά ευχή στα 19χρονα παιδιά της.

H Julia Roberts είναι μια από τις stars του Hollywood που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media.

Η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία και προστατεύει από τον Τύπο κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα τρία παιδιά ή τον σύζυγό της.

H σπάνια #throwback φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της

Στις 28 Νοεμβρίου η σταρ της μεγάλης οθόνης γιόρτασε τα 19α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της (Hazel Patricia και Phinnaeus Walter) και θέλησε να τους ευχηθεί δημόσια μέσα από ένα πολύ τρυφερό Instagram post.

https://www.instagram.com/p/C0Mr0oNJxmY/

«19. Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, την άγρια πλευρά της ζωής μαζί σας», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του post της.

H Julia Roberts καμαρώνει με ένα παθιασμένο φιλί για τα 21 χρόνια γάμου με τον Danny Moder

https://www.instagram.com/p/ClhFFqby85b/

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Extra η Julia Roberts σχολίασε την απόφασή της να μοιραστεί μια τόσο προσωπική φωτογραφία τονίζοντας: «Είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται. Το Instagram είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται χαρούμενα πράγματα. Τους αγαπώ τόσο πολύ και πραγματικά έτυχε να πέσω πάνω σε αυτή τη χαριτωμένη φωτογραφία. Μου επιτρέπει να μοιραστώ κάτι ως περήφανος γονιός τους χωρίς να παραβιάζω καθόλου την ιδιωτική τους ζωή».

Όσο για το τι είδους μητέρα είναι, η 56χρονη ομολόγησε: «Τα μεγαλώνω με τον ίδιο τρόπο εκτός σπιτιού που τα μεγαλώνω και μέσα στο σπίτι, δηλαδή: Κοιμάστε αρκετά; Ακούγεσαι σαν να είσαι άρρωστος, πίνεις αρκετό τσάι; Στείλε μου μήνυμα όταν γυρίσεις σπίτι. Μπορώ να δω ότι είσαι σπίτι ασφαλής και υγιής. Εκτιμώ απεριόριστα που και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, μου επιτρέπουν ακόμα να είμαι η ίδια μαμά για αυτά και να μην τα εκνευρίζω. Υπάρχει τεράστια κατανόηση».

H θλίψη για την απώλεια του Matthew Perry

Πριν από λίγες ώρες η Julia Roberts «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά για το ξαφνικό θάνατο του πρώην συντρόφου της, Matthew Perry.

https://www.instagram.com/p/ClgenK4NKXa/

Σε δήλωσή της στο Entertainment Tonight, η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο ξαφνικός θάνατος ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι οδυνηρός. Νομίζω ότι μας βοηθά όλους να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε και να συνεχίσουμε να προχωράμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Roberts πρόσθεσε ότι η εμπειρία της στο σετ της σειράς «Friends» θυμίζει όλες τις καλές σκέψεις εξηγώντας: «Όλες ήταν τόσο φιλόξενες μαζί μου σαν ένα είδος μεμονωμένου χαρακτήρα και ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική στιγμή».

Στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers, and the Big Terrible» ο αείμνηστος Matthew Perry είχε κάνει μια μεγάλη αναφορά στην Julia Roberts σημειώνοντας: «Της έστειλα άπειρα κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: «Το μόνο πιο συναρπαστικό από την προοπτική του να συμμετάσχεις στο σόου είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία να σου στείλω λουλούδια. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κάποια βράδια έβρισκα τον εαυτό μου σε κάποιο πάρτι στο οποίο τύχαινε να φλερτάρω με κάποια ελκυστική γυναίκα και έκοβα τη συζήτηση στα μισά για να μπορέσω να πάω σπίτι και να δω αν είχε φτάσει ένα νέο φαξ από τη Julia».

Πηγή κεντρικής: apimages.com