H Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος παρακολούθησαν έναν συγκεκριμένο αγώνα NBA κι υπήρχε λόγος

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος παρακολούθησαν έναν συγκεκριμένο αγώνα NBA κι υπήρχε λόγος
Actress Emma Stone, left, cheers during the second half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Phoenix Suns as she sits with director Yorgos Lanthimos Thursday, Jan. 11, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Η Εmma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος δεν «σάρωσαν» απλά στις Χρυσές Σφαίρες, έφεραν και γούρι στην ομάδα που υποστήριξαν στο NBA. 

Το «άγγιγμα του Μήδα» φαίνεται πως έχει η Emma Stone κι αφού κέρδισε στις Χρυσές Σφαίρες το Βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου σε μιούζικαλ ή κωμωδία, έφερε γούρι στην αγαπημένη της ομάδα στο NBA.

Ο Λάνθιμος και η Stone διευρύνουν τα όρια της γυναικείας χειραφέτησης και αυτό τους φέρνει 2 βραβεία

81st Golden Globe Awards - Press Room
Yorgos Lanthimos, from left, Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, and Ramy Youssef pose with the award for best motion picture, musical or comedy for "Poor Things" in the press room at the 81st Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 7, 2024, at the Beverly Hilton in Beverly Hills, Calif. (AP Photo/Chris Pizzello)

Eκείνη και ο Γιώργος Λάνθιμος φαίνεται πως πέρα από καλοί συνεργάτες είναι και αρκετά καλοί φίλοι. Άλλωστε, το Poor Things ήταν η δεύτερη συνεργασία τους, αφού η Emma Stone είχε υποδυθεί την Abigail στην Ευνοούμενη το 2018. Τι κάνουν λοιπόν, οι καλοί φίλοι όταν βρίσκονται από κοντά; Βγαίνουν βόλτες, πηγαίνουν για φαγητό και ειδικά στην Αμερική παρακολουθούν αγώνες του NBA.

Η Emma Stone «έφερε νίκη» και στο NBA

Κάπως έτσι, οι δυο τους αφού βρέθηκαν στο Los Angeles, παρακολούθησαν τον αγώνα του ΝΒΑ των Lakers εναντίον των Suns του Phoenix. Μαζί τους στην κερκίδα βρέθηκε και ο κωμικός ηθοποιός Ramy Youssef.

Ο λόγος που επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι τυχαίος, αφού η Emma Stone μεγάλωσε στην περιοχή του Phoenix. Μάλιστα, η ίδια φορούσε κι ένα μαύρο καπελάκι με το λογότυπο "PHX'' των Suns, γι' αυτό και όταν την «έπιασε» η κάμερα η ίδια χαμογέλασε και το έδειξε περήφανα.

Η παρουσία της έφερε πάντως γούρι στην αγαπημένη της ομάδα, αφού τελικά κόντρα στα προγνωστικά η ομάδα του Lebron James ηττήθηκε με 127-109 με τους οπαδούς των Suns να αναρωτιούνται αν η ηθοποιός θα παρακολουθήσει και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας για να τους φέρει και πάλι τύχη, ώστε να κάνουν τη 2η νίκη στη σειρά.

Τα μπασκετικά χρόνια του Λάνθιμου

Και ο Έλληνας σκηνοθέτης όμως έχει ιδιαίτερη σχέση με το μπάσκετ, αφού ο μπαμπάς του, Αντώνης Λάνθιμος, ήταν επαγγελματίας παίκτης και τις δεκαετίες του '60 και του '70 ήταν από τα βασικά στελέχη στην ομάδα του Παγκρατίου.

Όταν ήταν μάλιστα, 18 χρονών ο Γιώργος Λάνθιμος έπαιξε στην ίδια ομάδα που αγωνίστηκε και ο πατέρας του, την περίοδο που ο ΑΟ.Παγκρατίου βρισκόταν στην Α' Εθνική.

Suns Lakers Basketball
A fan offers the game ball to actress Emma Stone, left, after it came into the crowd during the second half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Phoenix Suns as she sits with director Yorgos Lanthimos Thursday, Jan. 11, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.