Ο Κουτσόπουλος junior παίρνει τον ρόλο σκηνοθέτη στη Φάρμα κάνοντας κουμάντο και στη δουλειά του σεφ

Ο Κουτσόπουλος junior παίρνει τον ρόλο σκηνοθέτη στη Φάρμα κάνοντας κουμάντο και στη δουλειά του σεφ

Δύο μήνες αφότου έκλεισε έναν χρόνο ζωής, ο γιος του Κουτσόπουλου και της Μιχαλοπούλου μπήκε σε νέες περιπέτειες.

Σε αντίθεση με την Χρύσα Μιχαλοπούλου, που δεν δημοσιεύει στιγμές με τον μικρό Κίμωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περήφανος πατέρας του παιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχει μπει στον πειρασμό κάποιες φορές.

Αυτό έκανε και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, δείχνοντας μας ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στο σπίτι αλλά και στη δουλειά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής της «Φάρμας» ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο ο γιος του καθόταν «στη θέση ισχύος» του στούντιο και έβλεπε κινούμενα σχέδια.

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, όμως, θέλησε να μας δείξει την πραγματική ουσία αυτής της ανάρτησης, γράφοντας «Τρια-Δυο-Ένα και … Πάμε Μπαμπά» και κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι πίσω από την πλάκα κρύβεται μία αλήθεια σχετικά με το ποιος κάνει «κουμάντο» στο σπίτι αλλά όπως φαίνεται και στη δουλειά, αφού ο Κουτσόπουλος junior ζήτησε κινούμενα σχέδια και αυτά απλώς… προσγειώθηκαν στο στούντιο.

koutsopoulos.png

Δύο μήνες αφότου έκλεισε έναν χρόνο ζωής, ο γιός του Κουτσόπουλου και της Μιχαλοπούλου μπήκε σε νέες περιπέτειες, όμως, αυτές είχαν ξεκινήσει και πριν τα γενέθλια του, κατά την διάρκεια προετοιμασίας για την Φάρμα.

Τότε, ξεκίνησε η εκπαίδευση, για να μάθει ο μικρός, τα ονόματα από τα ζωάκια. Το αποκάλυψε χαριτολογώντας και ο ίδιος ο σεφ με το story του, γράφοντας «Για να είμαστε έτοιμοι».

koutsopouloskimonas.jpg

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.