Η Δήμητρα Ματσούκα αψηφά το κρύο και μας δίνει κίνητρο για να δοκιμάσουμε τη χειμερινή κολύμβηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δήμητρα Ματσούκα αψηφά το κρύο και μας δίνει κίνητρο για να δοκιμάσουμε τη χειμερινή κολύμβηση

Η Δήμητρα Ματσούκα αγαπά το κολύμπι και μοιράζεται τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τις χειμερινές της βουτιές. Η νέα εμφάνιση με μαγιό +7 celebrities που ανήκουν στους χειμερινούς κολυμβητές.

Στο αγαπημένο της μέρος βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί της Κυριακής (14/01) το οποίο δεν είναι άλλο από τη θάλασσα.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες στην πρωτεύουσα, η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και επισκέφθηκε παραλία της Αττικής όπου χαλάρωσε μπροστά από το κύμα.

Η νέα εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό

Πριν από μερικές ώρες η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από τις βουτιές της στην παραλία και μας χάρισε αρκετά εντυπωσιακά στιγμιότυπα.

Η 49χρονη διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz, και κάθε της εμφάνιση με μαγιό μας δίνει κίνητρο για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο #bikinibody.

1705306320523-893303967-Screenshot-2024-01-15-094232.png

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός ορκίζεται στη χειμερινή κολύμβηση, η οποία έχει αποδεδειγμένα αρκετά οφέλη για τον οργανισμό.

https://www.instagram.com/p/B8_Hc7lHk5d/

Σε παλαιότερη συνέντευξη η καλλιτέχνης είχε τονίσει: «Μου συνέβη να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Παλιότερα δεν μου άρεσα και πολύ. Μόνο λίγο, αλλά τώρα περισσότερο. Ούτε βάφομαι τόσο πολύ όσο όταν ήμουν μικρότερη. Τον καθρέφτη, όμως, δεν μπορώ να τον αποφύγω. Η εμφάνιση μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μπορώ να αποφύγω, όμως, τον πλαστικό χειρουργό. Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας».

Μιλώντας για τη διατροφή της, η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Κι εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

+6 celebrities που είναι χειμερινοί κολυμβητές

Αρκετοί είναι οι Έλληνες celebrities που έχουν

1. Θανάσης Ευθυμιάδης

O Θανάσης Ευθυμιάδης λατρεύει τη χειμερινή κολύμβηση και έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από τις βουτιές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CmT5z9MolVp/

2. Γιάννης Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανήκει στους χειμερινούς κολυμβητές και δεν διστάζει να βουτήξει στα παγωμένα νερά, δημοσιεύοντας αργότερα υλικό στο Instagram.

https://www.instagram.com/tv/CYRGNuqJ9vO/

3. Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος αψηφά τις χαμηλές θερμοκρασίες και κολυμπά όλο το χρόνο, χαρίζοντάς μας cool στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CYRo9XNsk-i/

4. Γιώργος Λιάγκας

Ο γνωστός παρουσιαστής τρέφει μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και δεν είναι λίγες οι φορές που τον βλέπουμε να απολαμβάνει τις βουτιές του στη Βουλιαγμένη.

https://www.instagram.com/tv/CYOmtDWqfei/

5. Άννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είχαν υποδεχθεί το 2023 στην παραλία, με το μοντέλο-παρουσιάστρια να γράφει: «Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο χρόνος! Με ήλιο, θάλασσα, γέλιο, ξεγνοιασιά! 🌈 Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία! Η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα 💕».

https://www.instagram.com/reel/Cm4FFjBKwH-/

6. Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει το μπάνιο στη θάλασσα όλο το χρόνο και δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Πηγή κεντρικής: dimitra_matsouka_official