4 φορές που η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένεια και την εξωτερική εμφάνιση

Πατούλια Κατερίνα
4 φορές που η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένεια και την εξωτερική εμφάνιση

Μπορεί το προφίλ της στο Instagram να το χρησιμοποιεί για να μιλήσει μόνο για τις θεατρικές και τηλεοπτικές της δουλειές πια, όμως στις συνεντεύξεις της, η Δήμητρα Ματσούκα έχει αποφασίσει να μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια και τρομερή εξωστρέφεια. 

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έφερε την Δήμητρα Ματσούκα και πάλι στην τηλεόραση, στον ρόλο της Νέλλας Κοτρώτση και τηλεοπτικής συζύγου του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.

Είναι μία γυναίκα ψυχολογικά ασταθής, νάρκισσος, άπιστη και εκδικητική με όλους, κυρίως με την ψυχοκόρη του σπιτιού.

Όσον αφορά τα social media, το Instagram προφίλ της έχει να ανανεωθεί από την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, όπου είχε μιλήσει για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Μικρό Παλλάς.

https://www.instagram.com/p/Cy1XRjALxCn/

Για την οικογένειά της και τα αδέρφια της, η Δήμητρα είχε πει στην εκπομπή Τετ- Α-Τετ.

«Εγώ είμαι το μεσαίο παιδί με τον αδελφό μου να είναι από τον πρώτο γάμο της μαμάς μου και να έχουμε μεγαλώσει μαζί βέβαια. Ήμουν πάντα πάρα πολύ υπεύθυνη σε ό,τι αφορά στην αδελφή μου. Έχουμε έξι χρόνια διαφορά που είναι σημαντικά χωρίς αμφιβολία και πάντα αισθανόμουν ότι έχω χρέος απέναντι στην αδελφή μου. Τώρα έχει γίνει μητέρα και το παίζω εγώ η μικρή της οικογένειας».

Για τον ανιψιό της, τον γιο της αδερφής της, η Ματσούκα είχε πει:

«Ένιωσα τεράστια συγκίνηση όταν τον είδα. Είναι ένα θαύμα, το θαύμα της αθωότητας. Έχω ήδη οργανώσει το κομμάτι των δραστηριοτήτων όταν το παιδί μεγαλώσει και των μελλοντικών του σπουδών.

Οπωσδήποτε μουσική, πιάνο ιδανικά, κολυμβητήριο και τώρα σκέφτομαι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πρέπει να πάει, σε ποια χώρα. Είμαι σε αυτή τη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί», έχει δηλώσει.

Η Δήμητρα Ματσούκα με το νέο της look αποδεικνύει πως δεν έχει ηλικία: Η διπλή αλλαγή στη ζωή της

Για την εξωτερική της εμφάνιση είχε πει:

«Δεν με καθόρισε ποτέ το αν ήμουν όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο, με καθόρισε η διάθεσή μου, να είμαι μία άριστη μαθήτρια.

Δεν το είχαμε ποτέ στην παρέα μας αυτό, όλοι ωραίοι ήμασταν. Στην τηλεόραση κατάλαβα ότι σε καθορίζει η εμφάνιση.

Αν είσαι πιο συμπαθητική, παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ε

ίμαι αρκετά αγαθή, σε σημείο που ίσως φαίνομαι αφελής. Όμως είμαι πολύ παρατηρητική και δε μου ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια».

Για τη μητρότητα είχε πει:

«Είχα πει πως αν ήθελα ένα παιδί, θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει μαζί του. Το είπα έτσι, πιο πολύ, γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση. Το να μην έχω κάνει παιδί, εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, σημαίνει πως δεν ήθελα. Γιατί, αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για εμένα δεν θα υπήρχε; Δεν μπορεί. Όλες οι γυναίκες που ήθελαν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρήκαν. Μπορεί βέβαια, να ήμουν και τυχερή και να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Photo:NDP