Η Δήμητρα Ματσούκα με νέο κούρεμα και ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά λίγο πριν τον γάμο της

Η Δήμητρα Ματσούκα με νέο κούρεμα και ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά λίγο πριν τον γάμο της

Η ανανέωση στην εξωτερική της εμφάνιση λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της. Ο γάμος στις 7/12 και η κουμπάρα.

Μια αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή της η Δήμητρα Ματσούκα, την οποία και είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε όταν βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» την Παρασκευή (24/11). Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα έντονο φιλάρισμα που παραπέμπει στην τάση που λατρεύουν οι Γαλλίδες και χαρίζει φυσική κίνηση και όγκο στην κουπ μας.

Ακόμη, φρέσκαρε και το χρώμα της εν όψει του χειμώνα, αλλά και του επικείμενου γάμου της. Πλέον έχει ένα πιο σκούρο, ζεστό σοκολά, που την κολακεύει πολύ και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

4 φορές που η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη μητρότητα, την οικογένεια και την εξωτερική εμφάνιση

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το σκούρο κερασί κραγιόν της και το total denim look, της χάρισαν την εξαιρετικά σύγχρονη εμφάνιση που είχε ως καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα.

https://www.instagram.com/reel/C0By6TvtQ7x/

Εκεί μίλησε και για την ευχάριστη είδηση του γάμου της με τον επί εφτά χρόνια σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη, η οποία έγινε γνωστή την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, όταν και δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα Φως των Σπορ.

«Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Σε πιο φρέσκα νέα τώρα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής θα παντρευτούν στις 7 Δεκεμβρίου. Χρέη κουμπάρας, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αναλάβει η παιδική φίλη του γαμπρού και εικαστική καλλιτέχνιδα, Μαρία Βλάχου Αντελμάν.

Η Δήμητρα Ματσούκα με το νέο της look αποδεικνύει πως δεν έχει ηλικία: Η διπλή αλλαγή στη ζωή της