Το επίθετο δεν αλλάζει για τη Δήμητρα Ματσούκα μετά τον γάμο σε αντίθεση με τα μαλλιά - Η νέα αλλαγή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το επίθετο δεν αλλάζει για τη Δήμητρα Ματσούκα μετά τον γάμο σε αντίθεση με τα μαλλιά - Η νέα αλλαγή

Η Δήμητρα Ματσούκα πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση στο εξωτερικό. Η απάντηση για την αλλαγή επιθέτου μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη και το νέο hair look.

Τη νεόνυμφη Δήμητρα Ματσούκα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφού η ηθοποιός αναχώρησε πριν λίγες ώρες για τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο σύζυγός της, Πέτρος Κόκκαλης στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του ως Ευρωβουλευτής.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του ερωτευμένου ζευγαριού στο εξωτερικό, λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το ρομαντικό νυφικό look που επέλεξε η Δήμητρα Ματσούκα μάς ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή

Το νέο hair look της Δήμητρας Ματσούκα και η απάντηση για την αλλαγή επιθέτου

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Kατερίνα» προσπάθησε να αποσπάσει κάποια δήλωση όμως η ηθοποιός επιτάχυνε το βήμα της προς την έξοδο, ωστόσο απάντησε λίγο αργότερα με απόλυτη ευγένεια.

Η ρεπόρτερ ρώτησε την ηθοποιό αν επιθυμεί μετά το γάμο της να την αποκαλούν και «κυρία Κόκκαλη» και η Δήμητρα Ματσούκα απάντησε: «Να με λέτε όπως με ξέρετε».

Για το ταξίδι της η ηθοποιός επέλεξε casual outfit ωστόσο αυτό που οι λίγο πιο παρατηρητικοί μπορούν να εντοπίσουν στο παραπάνω βίντεο είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η καλλιτέχνης απέκτησε ολοκαίνουριο hair look αφού μάκρυνε τα μαλλιά της με τη βοήθεια hair extensions.

https://www.instagram.com/p/Ck3Vjj0NGTF/

Τους προηγούμενους μήνες η Δήμητρα Ματσούκα είχε ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της και είχε κάνει έντονο φιλάρισμα που της ταίριαζε πολύ και αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο γάμος Ματσούκα-Κόκκαλη

Τον θρησκευτικό τους γάμο πραγματοποίησαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Οι νεόνυμφοι θέλησαν να κρατήσουν την ωραιότερη στιγμή της κοινής τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας την γαμήλια τελετή σε πολύ στενό φιλικό κύκλο.

Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο της πρωτεύουσας όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους δείπνησαν με θέα την Ακρόπολη.

Πριν λίγα 24ωρα οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την ηθοποιό στο Μικρό Παλλάς όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας». Η καλλιτέχνης έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της και ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp