Στη νέα ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου φάνηκε η καλή σχέση της συντρόφου του με τις κόρες του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα ανάρτηση του Λάμπη Λιβιεράτου φάνηκε η καλή σχέση της συντρόφου του με τις κόρες του

«Πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου» είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος για τη σχέση του με την 33χρονη Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου που μετρά 7 χρόνια.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2012, ύστερα από 18 κοινής πορείας, ωστόσο αυτό που πάντα θα τους ενώνει είναι οι δύο κόρες τους, η Δανάη και η Νεφέλη.

c56d16a9-livieratou.jpeg

Και οι δύο έχουν πολύ καλές σχέσεις με τα κορίτσια τους και φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, όταν εκείνες βρίσκονται στην Ελλάδα, αφού η 21χρονη Δανάη σπουδάζει μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester της Αγγλίας και η 23χρονη Νεφέλη, παρότι τελείωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά - επίσης σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας - συνεχίζει να ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Η έξοδος του Λάμπη Λιβιεράτου με τις 2 από τις 3 γυναίκες της ζωής του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος τα τελευταία 7 χρόνια είναι σε σχέση με τη Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια. Η 33χρονη καλλονή με καταγωγή από την Ρωσία, είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Kings το 2012, ωστόσο λίγο αργότερα αποχώρησε και πλέον κάνει solo καριέρα με εμφανίσεις και δίπλα στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου.

Ο τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου με πολύ τρυφερά λόγια λέγοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι έχω γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής μου. Είμαι ισορροπημένος και με ισορροπεί κι εκείνη. Πολύ όμορφα βρίσκεται μέσα στη ζωή μου και μου κάνει καλό, γιατί πολλές φορές είμαστε σε λάθος σχέσεις και μας βγάζουν τον κακό μας εαυτό».

Τόσο εκείνος όσο κι εκείνη, όπως φαίνεται έχουν βρει τις ισορροπίες και στη μεταξύ τους σχέση αλλά και στη σχέση με τις κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου κι αυτό φαίνεται και από τις κοινές εξόδους που πραγματοποιούν όλοι μαζί.

Κάτι που έκαναν και πρόσφατα, όταν ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του και με τη μεγάλη του κόρη, την Νεφέλη, στο Μονακό όπως είδαμε μέσα από φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του.

lambislivieratos_1705323728_3280815679735427584_7889518-(1).jpg

Aυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που εκείνος και η σύντροφός του πέρασαν χρόνο μαζί με τις κόρες του, αφού και σε παλαιότερη ανάρτησή του, είχαν βρεθεί όλοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/B0d_7U2CQ7i/

Ο Λάμπης Λιβιεράτος πάντως δείχνει πολύ χαρούμενος και πώς να μην είναι, αφού οι κόρες του είναι το πιο σημαντικό γι' αυτόν και το να έχει καλή σχέση η σύντροφός του με εκείνες είναι πολύ σημαντικό.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού ο ίδιος στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day είπε χαρακτηριστικά: «Οι κόρες μου έρχονται συχνά να με δουν. Είναι μεγάλη μου χαρά και έχω τρακ. Όταν είναι από κάτω η Νεφέλη και η Δανάη πάντα ιδρώνω. Είναι τόσο γλυκειές και τόσο θετικές. Είμαι γεμάτος με τις δύο κόρες μου, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τρίτο παιδί».