Με νέο κούρεμα και πιο ανοιχτά μαλλιά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε τι εύχεται για τα παιδιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Με νέο κούρεμα και πιο ανοιχτά μαλλιά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε τι εύχεται για τα παιδιά της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πριν κλείσει τα 50 μίλησε για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, την απώλεια της μαμάς της αλλά και το πώς νιώθει που βρίσκεται στη «μέση» της ζωής της.

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ερατώς στη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, ωστόσο από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές δουλειές αλλά και θεατρικές παραστάσεις. Αυτή τη σεζόν, η ίδια πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς στην παράσταση Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου.

https://www.instagram.com/p/C1XagNNNfza/

Από τα μακριά μαλλιά της Ερατώς στο pixie cut και το κοντό καρέ

H ηθοποιός δεν είχε ποτέ κάποια συστολή στο να αλλάζει τα μαλλιά της - κάτι που εξυπηρετούσε και τους διάφορους ρόλους της - αφού όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή της, όταν τελευταία είχε κάνει ένα πολύ κοντό pixie cut, δεν είναι κάτι σπουδαίο το να αλλάζεις τα μαλλιά σου.

«Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου» απάντησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την ρωτούσαν για την μεγάλη αυτή αλλαγή στα μαλλιά της.

Κάπως έτσι, από τα πολύ μακριά μαλλιά της Ερατώς και το πολύ κοντό pixie cut των τελευταίων μηνών, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη εμφανίστηκε με κοντό καρέ πια που «πηγαίνει» και λίγο κάτω από το ύψος του πηγουνιού.

Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της, η ίδια μάς είχε συνηθίσει σε πιο σκούρες αποχρώσεις του καστανού, ωστόσο πλέον όπως είδαμε και από την εμφάνισή της στην εκπομπή αλλά και από τις αναρτήσεις της στα social media, έχει μια πιο γλυκιά απόχρωση του καστανού με αρκετές ξανθές ανταύγεις να φωτίζουν το πρόσωπό της.

Η σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, η απώλεια της μαμάς της και η ευχή για τους γιους της

Η ηθοποιός σε αυτή την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό Σουσού αναφέρθηκε στην απώλεια της μαμάς της το 2016, λέγοντας πως την ώθησε να αρχίσει ξανά την ψυχοθεραπεία, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Φανη Μουρατίδη που κρατάει 16 χρόνια.

«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα» είπε αρχικά η ίδια για να συμπληρώσει για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη «Υπήρχαν δυσκολίες στον γάμο μας όντας στην ίδια δουλειά. Το δύσκολο είναι τα ίδια ωράρια, το εύκολο είναι ότι ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Κάποιες φορές ίσως να υπήρχε υπόγειος ανταγωνισμός ανάμεσά μας».

IMG_1327.jpg

Φυσικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα δύο παιδιά που έχει με τον Φάνη Μουρατίδη - τον 16χρονο Έκτορα και τον 15χρονο Αλέξανδρο - λέγοντας με ειλικρίνεια πως δεν θα ήθελε να κάνει όσα έκανε εκείνη στην εφηβεία: «Είμαι κανονική μαμά, με ενδιαφέρει να είναι συνειδητοί με τον εαυτό τους και συντονισμένοι με αυτόν. Να κάπουν πράγματα που θέλουν, να μην παρασυρθούν από το «ρεύμα» και να είναι καλά. Δεν θα ήθελα να κάνουν αυτά που έκανα εγώ στην εφηβεία. Ήταν επικίνδυνα, είχα άγνοια κινδύνου».