H Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε και ο Ντάνος θα είναι ο πιο γλυκός χαζομπαμπάς για την κόρη του

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε και ο Ντάνος θα είναι ο πιο γλυκός χαζομπαμπάς για την κόρη του

Μετά την απώλεια της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ξανά ευτυχισμένος, αφού η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού όπως ανέφεραν στην εκπομπή Fay's Time, στις 8 Φεβρουαρίου η σύζυγος του Ντάνου έφερε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.820 γραμμαρίων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καθ' όλη τη διαδικασία στο πλευρό της, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η κόρη τους ήρθε στον κόσμο λίγο πριν ξημερώσει η μέρα που η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου - η οποία έφυγε από τη ζωή στα τέλη του Σεπτέμβρη - θα είχε τα γενέθλιά της.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε αναφέρει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πανέτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρεθεί στο πλευρό της για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι stand by με ελικόπτερο ή αεροπλάνο για να έρθει όταν γεννήσω» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια, αφού η απόσταση που είχαν λόγω των γυρισμάτων του στη Γη της Ελιάς δεν θα ήταν εμπόδιο για να κρατήσει την κόρη του στα χέρια του.

Η δυσκολία λίγο πριν γεννήσει

Tις τελευταίες βδομάδες η Δήμητρα Βαμβακούση μέσα από τα social media της, είχε ενημερώσει του διαδικτυακούς της φίλους πως η μικρούλα τους δεν κατέβαινε με τον σωστό τρόπο, οπότε κι εκείνη είχε καταφύγει στο περπάτημα για να βοηθήσει την όλη διαδικασία.

«Έχω έρθει για περπάτημα γιατί πρέπει και μόλις έχει αρχίσει να χιονίζει. Είμαι μόνη μου σε ένα γήπεδο, το οποίο μου έχει λείψει. Θυμάμαι κάτι παλιές προπονήσεις που πήγαινα, μετά από δουλειά, αργά το βράδυ, χωρίς φώτα, μέσα σε γήπεδο και σκέφτομαι πότε θα επιστρέψω, όχι για να περπατήσω αλλά για να τρέξω, για να νιώσω όλη αυτή τη μαγεία της άθλησης. Δεν το βλέπω να κατεβαίνει το μωρό γιατί και χθες που βγήκα έβρεχε και τώρα είμαι στα δέκα λεπτά που περπατάω και πάλι βρέχει. Τι θα κάνω;» είχε πει στους followers με μια γλυκιά αγωνία.

Μαζί με το περπάτημα η ίδια στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν γίνει μαμά, δοκίμασε και με τον χορό να κάνει την κόρη της να «κατέβει», ώστε να την κρατήσουν επιτέλους στην αγκαλιά τους εκείνη κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Έτσι, οι δυο τους είχαν διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος.

Tα ονόματα και τα χαρακτηριστικά που εύχεται να έχει η κόρη του ο Ντάνος

Λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού πως θα ήθελε το παιδί τους με τη Δήμητρα Βαμβακούση να πάρει τα μάτια της και την ψυχή της, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα είχε αναφέρει μπροστά στις κάμερες πως η κόρη τους έχουν αποφασίσει να έχει δύο ονόματα, ένα που τους αρέσει κι ένα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/CxnWqklMI0W/

Σε συνέντευξη που είχε δώσει βέβαια, αργότερα η Δήμητρα Βαμβακούση στο Πρωινό ΣουΣού είχε αναφέρει για τα μάτια της κόρης τους: «Πρέπει να έχει τα μάτια του, αν δεν έχει τα μάτια του, αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Δεν ξέρω γιατί είπε να έχει τα δικά μου, είπα "δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο; Αυτό θες; Αυτό το θέλω εγώ"».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Δήμητρας, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Δήμητρας στις 26 Οκτωβρίου, με μια κοινή τους ανάρτηση στα social media, φορώντας πιπίλες στο στόμα.

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Κάπως έτσι, επιβεβαίωσαν και τις φήμες που είχαν ξεκινήσει μετά τον γάμο τους να κυκλοφορούν έντονα, αναφέροντας πως η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν λίγων μηνών έγκυος.

Ο ξαφνικός γάμος και η απώλεια της μαμάς του

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη ξάφνιασε τους περισσότερους, αφού μέχρι τότε οι κοινές φωτογραφίες τους υπήρχαν στα social media εξαιτίας της συνεργασίας τους σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ρολογιών. Οι φήμες δε ότι είναι σε σχέση είχαν φουντώσει μετά από κοινή βραδινή τους έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, χωρίς όμως και πάλι οι δυο τους να «προδίδουν» με τις κινήσεις τους ότι ήταν ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cq5YjC8s2PL/

Γι' αυτό και όταν κοινοποιήθηκε το προσκλητήριο του γάμου τους πολλοί απόρησαν πώς και πήραν την απόφαση αυτή.

Στη συνέχεια, βέβαια ο Ντάνος εξήγησε πως όλη αυτή η βιασύνη για τον γάμο τους ήταν και λόγω της κατάστασης της μητέρας του (σ.σ έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο), η οποία είχε χειροτερέψει.

«Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος» είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.