Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό για τη μητέρα του και τo δημόσιο «ευχαριστώ» στην Δήμητρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό για τη μητέρα του και τo δημόσιο «ευχαριστώ» στην Δήμητρα
https://www.instagram.com/p/CxnWqklMI0W/?img_index=1

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα ήθελαν να μάθουν οι δημοσιογράφοι όλο αυτό το διάστημα και το έκανε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία τους έδωσε και μια ευχή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αλήθεια πως με τον ξαφνικό γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στις 24 Σεπτεμβρίου αλλά και με τον χαμό της κυρίας Ουρανίας, της μητέρας του λίγες ώρες αργότερα από το ευτυχές γεγονός, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των εκπομπών. Μην ξεχνάς ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο - αφού άλλωστε, αυτός ήταν που τον «έβγαλε» και νικητή στο Survivor τo 2017 - και σίγουρα οι λεπτομέρειες για τη ζωή του είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς.

Έκρηξη ζήλιας στη Γη της ελιάς και ο γιος του Δημοσθένη γίνεται το πιο hot θέμα της Μάνης

Μπορεί λοιπόν, να είχε γίνει γνωστό πως εκείνος κι η Δήμητρα ήταν ζευγάρι για κάποιους μήνες, όμως η ανακοίνωση του γάμου τους έκανε τους περισσότερους να αναρωτηθούν για ποιον λόγο έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Σε συνδυασμό με τις φήμες για την εγκυμοσύνη της, τότε, που είχαν αρχίσει να φουντώνουν, όλοι «κυνηγούσαν» μια δήλωση του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να παίρνουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού επιβεβαίωσε μαζί με τη Δήμητρα Βαμβακούση ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και σχεδόν 2 μήνες μετά την απώλεια της μητέρας του, αποφάσισε να μιλήσει για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Η διακριτική παρουσία της Δήμητρας Βαμβακούση και οι ευχές της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε εγκάρδια τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ευχήθηκε κατευθείαν για τον γάμο του. «Εγώ θα ξεκινήσω με ευχές καλές, καρδιάς. Πολύ χάρηκα για σένα και τον δικό σου άνθρωπο, που προφύλαξες τόσο πολύ καλά...Πραγματικά τις ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε» είπε η παρουσιάστρια και χαιρέτησε την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία ήταν στα παρασκήνια του πλατό και πολύ διακριτικά περίμενε να τελειώσει ο σύζυγός της πια την συνέντευξή του, αφού ήταν η δική του στιγμή.

Στο τέλος της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε με το ζευγάρι και δημοσίευσε την φωτογραφία τους στα social media της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της «Να είστε ευτυχισμένοι σε όλη σας την ζωη!».

https://www.instagram.com/p/Czv9LINthiM/

Το μυστικό για την κατάσταση της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν, φαίνεται πως αισθάνεται πολύ άνετα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και γι' αυτό αποφάσισε να μοιραστεί πράγματα για τη ζωή του και το πώς ήταν οι μήνες που πέρασαν γι' αυτόν.

Ξεκινώντας από την μητέρα του ο Ντάνος αποκάλυψε πως όλο το διάστημα που η κατάστασή της είχε χειροτερέψει και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο, είχαν επιλέξει να μην της που όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της, έτσι ώστε να έχει εκείνη καλύτερη ψυχολογία.

«Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Μία λίγο την έπιανε, μία λίγο την άφηνε. Για 20 χρόνια. Όχι τόσο έντονα. Πέρσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και μπαινοέβγαινε περίπου για έξι μήνες στο νοσοκομείο και για τρεις μήνες μετά μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, βασικά δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν ρόλο θεατρικό καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα κι έπρεπε να πονηρέψω τον καθένα. Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει ακριβώς το τι συμβαίνει - γιατί οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται - γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Με αυτά τα πραγματάκια φτάσαμε και μέχρι τελευταία στιγμή πίστευε ότι έχει ένα κάταγμα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην Δήμητρα Βαμβακούση αναφέροντας στην Ελένη Μενεγάκη πως η περίοδος αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη για εκείνους, όμως το γεγονός πως εκείνη «έκανε το πρόβλημά του και δικό της» ήταν αυτό που τους «ένωσε» περισσότερο, αφού δεν είναι δεδομένο σε μια σχέση.

«Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου.

Αυτό που μου αγαπώ πολύ στην Δήμητρα είναι η καλοσύνη. Για εμένα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αυτό είναι κάτι που φεύγει όμως. Η ψυχή είναι κάτι άλλο. Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να είμαι μαζί της. Οι σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά. Είναι μια όμορφη σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

https://www.instagram.com/p/Cw0pcRtswJ7/

H απίστευτη σύμπτωση με τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για τον ρόλο του Ορέστη στη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς» υποδυόμενος τον Ορέστη που ζει με μεταμοσχευμένη καρδιά. Η ιστορία αυτή όμως, δεν απέχει πολύ από τον Ντάνο, αφού όπως αποκάλυψε ο κολλητός του φίλος, ο Παναγιώτης έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και μάλιστα ο άνθρωπος από τον οποίο την «πήρε» ήταν από την Κύπρο.

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι πάλι στην ομάδα του Αντρέα, του Κούλλη και της Βάνας. Έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και βλέπω ότι έχουν κάνει σημαντικά βήματα. Διάβασα το σενάριο με την δανεική καρδιά που όντως αποτελούσε πριν από χρόνια ταμπού… εγώ έχω κολλητό που ζει έτσι εδώ και 20 χρόνια. Άρα καταλαβαίνεις πως αισθανόμουν. Δικαιολογώ λίγο και τη Δήμητρα (σ.σ την ηρωίδα της σειράς). Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι στον έρωτα που έζησες έντονα με έναν άνθρωπο που έχει φύγει, ένα κομμάτι του είναι στον άνθρωπο που σε φλερτάρει κι αισθάνεσαι κάτι άλλο» ανέφερε. Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του ρόλου του στη σειρά λέγοντας: «Κάποια στιγμή ο ”Ορέστης” θα έχει και μία νέα γνωριμία».

https://www.instagram.com/p/CuWt7tWsDLX/