Ο Jason Priestley έκανε μια «βρώμικη» αποκάλυψη για τον Brad Pitt, τον πάλαι ποτέ συγκάτοικό του

Πατούλια Κατερίνα
Ο Jason Priestley έκανε μια «βρώμικη» αποκάλυψη για τον Brad Pitt, τον πάλαι ποτέ συγκάτοικό του
Invision

O Jason Priestley έκανε μια πολύ περίεργη αποκάλυψη για τον Brad Pitt.

Έφτασε να κλείσει ο Brad Pitt τα 60 για να μάθουμε τις πολύ... βρώμικες λεπτομέρειες για τα νεανικά του χρόνια.

Ο Brandon που όλοι αγαπήσαμε στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills,ο 54χρονος Jason Jason Priestley εμφανίστηκε στην εκπομπή Live! With Kelly and Mark και υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός για τον παλιό του συγκάτοικο.

Ο συγκάτοικος δεν είναι άλλος από τον Brad Pitt!

«Παίζαμε ένα παιχνίδι για το ποιος θα περάσει περισσότερες ημέρες χωρίς να κάνει μπάνιο, το σκέφτομαι τώρα και λέω πόσο αηδιαστικό ήταν, τι σκεφτόμασταν», είπε ο Jason για τον 60χρονο Brad, και όταν έπρεπε να αποκαλύψει ποιος ήταν τελικά εκείνος που νικούσε στη μάχη του «μένω άπλυτος», ο Priestley αποκάλυψε πως ήταν πάντα ο Brad.

«Θεωρώ πως έχει αλλάξει αλλά τότε κατάφερνε να μην κάνει μπάνιο για πολύ πολύ καιρό», είπε ο τηλεοπτικός Brandon και όταν ρωτήθηκε για το τι είχαν στο ψυγείο τους οι νεαροί τότε γόηδες, ο Jason απάντησε αυτό που περιμέναμε: μπύρα.

undefined

Τον Μάιο του 2014, μιλώντας στην αυτοβιογραφία του για τον συγκάτοικό του, ο Priestly είχε μιλήσει για το διαμέρισμα που είχε με τον Pitt ο οποίος έγινε συγκάτοικός του ένα βράδυ ξαφνικά, όταν ο τότε συγκάτοικός του τον έφερε σπίτι.

«Ήμασταν όλοι χωρίς χρήματα, τρώγαμε νουντλς και πίναμε μπύρες», είπε ο 54χρονος για τον φίλος του, που το 1991 έκανε το πρώτο μπαμ στην καριέρα του με την ταινία «Thelma και Louise».

«Κάποτε στο... Χόλιγουντ» o 60χρονος σήμερα Brad Pitt «έπαθε» κυριολεκτικά Benjamin Button

Οι φιλία πάντως αυτή δεν άντεξε στον χρόνο και ο Priestley είπε το 2017 πως η σχέση με τον Brad ξέφτισε γιατί οι δυο τους επικεντρώθηκαν στην καριέρα τους και ακολούθησαν διαφορετικές πορείες.

«Το γεγονός πως γίναμε κι οι δύο διάσημοι, μας χώρισε, ήμασταν μια ωραία παρέα φίλων που ξαφνικά χαθήκαμε κι αυτό είναι κρίμα».