Angelina Jolie: Η 1η έξοδος μετά τις κατηγορίες του Pitt ότι στρέφει τα παιδιά τους εναντίον του

Angelina Jolie: Η 1η έξοδος μετά τις κατηγορίες του Pitt ότι στρέφει τα παιδιά τους εναντίον του

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt εξακολουθούν να είναι ψυχραμένοι. Οι κατηγορίες εναντίον της 48χρονης με αφορμή τα παιδιά τους και η νέα εμφάνιση της ηθοποιού.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι ο Brad Pitt αφού δηλώνει συντετριμμένος λόγω της αποξένωσης από τα τρία υιοθετημένα παιδιά του. Οι φίλοι του 59χρονου θεωρούν πως η Angelina Jolie έχει άμεση ανάμειξη στη σχέση του ηθοποιού με τα παιδιά τους και δηλώνουν ότι η σταρ «παίζει» παιχνίδια ώστε να στρέψει τα παιδιά εναντίον του πατέρα τους.

Ο 22χρονος Maddox, ο 19χρονος Pax, 19 ετών και η 18χρονη Zahara έχουν απομακρυνθεί από τον θετό πατέρα τους. Αντίθετα τα τρία βιολογικά του παιδιά, Shiloh και τα δίδυμα (Knox και Vivienne) εξακολουθούν να τον βλέπουν, σύμφωνα με την υπάρχουσα συμφωνία για την επιμέλειά τους.

Η Zahara αφαίρεσε από το επώνυμό της το Pitt και κρατά μόνο το Jolie, όπως έγινε γνωστό στην τελετή μύησης σε αδελφότητα στο Κολέγιο Spelman. Παρόλα αυτά το νόμιμο όνομά της παραμένει Zahara Jolie-Pitt. Ακριβώς το ίδιο έχουν κάνει ανεπίσημα και οι αδερφοί της, Maddox και Pax τα τελευταία χρόνια.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μετά τις κατηγορίες του Brad Pitt εναντίον της

Μια πηγή από την πλευρά της Jolie που γνωρίζει το θέμα δήλωσε: «Ο Brad Pitt δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του. Το μόνο που θέλει η Angelina είναι να θεραπεύσουν την οικογένειά τους και να προχωρήσουν, αλλά εκείνος δεν την αφήνει να φύγει».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Angelina Jolie έδειχνε πολύ ευδιάθετη καθώς απολάμβανε την έξοδό της στο Μιλάνο μαζί με τους συνεργάτες της, Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher και τον σκηνοθέτη Pablo Larrìn.

Μια πηγή από την πλευρά της Jolie που γνωρίζει το θέμα δήλωσε: «Ο Brad Pitt δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του. Το μόνο που θέλει η Angelina είναι να θεραπεύσουν την οικογένειά τους και να προχωρήσουν, αλλά εκείνος δεν την αφήνει να φύγει».

Ο γιος του πρώην ζευγαριού, Maddox δεν μιλά στον πατέρα του μετά το περιβόητο περιστατικό του 2016 σε ιδιωτικό τζετ, που οδήγησε στο διαζύγιο Jolie-Pitt. Η σχέση του 22χρονου με τον Brad είναι εχθρική και ο ίδιος λέει ότι δεν θεωρεί πια τον Brad πατέρα του.

Πηγές από το άμεσο περιβάλλον του Brad Pitt μίλησαν στη DailyMail και ανέφεραν: «Η δημοσίευση του Instagram είναι λυπηρή και απογοητευτική, διότι δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα. Ακόμη και όταν αυτά που λέγονται είναι κακά γι’ αυτόν, ο Brad θα σεβόταν την άποψη των παιδιών του. Δεν θα μιλήσει ποτέ αρνητικά για κανένα από αυτά και σχεδόν ποτέ δεν θα μιλήσει γι’ αυτά δημόσια. Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανταπαντήσει».

Και πρόσθεσαν: «Υπάρχει η αίσθηση μεταξύ των φίλων τους ότι η ανάρτηση είναι ένα τέλειο παράδειγμα γονικής αποξένωσης. Εννοώ ότι πρόκειται για μια κλασική επίδειξη γονικής αποξένωσης. Η ομάδα του Brad πιστεύει ότι η Angelina παίζει αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια. Αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μάχη μαζί της. Έχουν περάσει πολλά χρόνια που λέει και ξαναλέει τα ίδια δηλητηριώδη πράγματα γι’ αυτόν. Και η πραγματικότητα είναι ότι έχει αποξενώσει τα παιδιά και η πραγματικότητα είναι ότι αυτό αναστατώνει τον Brad. Νοιάζεται για όλα αυτά. Είναι καταστροφικό».

Ο Brad Pitt ζει τον απόλυτο έρωτα

Ο Αμερικανός σταρ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά το πολύκροτο διαζύγιο και ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Ines de Ramon. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης «η σχέση τους γίνεται πιο σοβαρή απ' ό,τι όλοι περίμεναν».

Ο 59χρονος ηθοποιός και η 30χρονη δημιουργός κοσμημάτων είναι αχώριστοι και πηγές από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν πως ο Pitt την συστήνει πλέον ως κοπέλα του και δείχνει πολύ ευτυχισμένος. Η σχέση του ζευγαριού μετρά ήδη ένα χρόνο και οι δυο τους περνούν ολοένα και περισσότερο ποιοτικό χρόνο μακριά από τα media, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν full in love.

Η αντίδραση του Brad Pitt στα σχόλια απέχθειας του γιου του δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie, ισχυριζόμενος ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της στο οινοποιείο που αγόρασαν μαζί το 2008. To πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του κτήματος Château Miraval στη Νότια Γαλλία, όπου το 2014 παντρεύτηκαν και πέρασαν εκεί αμέτρητες ανέμελες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. Το οινοποιείο αποτέλεσε «μήλο της έριδος» όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες χωρισμού του πρώην ζευγαριού το 2016.

Πηγή κεντρικής: apimages.com