Angelina Jolie: Το ειδύλλιο με τον ράπερ Akala και η σπάνια εμφάνιση του 15χρονου γιου της Knox

Τσακιρίδου Χριστίνα
Angelina Jolie: Το ειδύλλιο με τον ράπερ Akala και η σπάνια εμφάνιση του 15χρονου γιου της Knox

Η Angelina Jolie φημολογείται πως είναι in love με τον ράπερ Akala. Η έξοδος του φημολογούμενου ζευγαριού και η νέα εμφάνιση με τα παιδιά της.

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Brad Pitt, η Angelina Jolie δεν απασχόλησε σχεδόν ποτέ τον Τύπο με την ερωτική της ζωή.

Αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν κατά καιρούς να της χρεώσουν νέο σύντροφο ωστόσο όπως αποδείχθηκε τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν δεν ίσχυε, με τη σταρ της μεγάλης οθόνης να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της.

Jolie και Akala είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η είδηση που αναφέρει πως η Angelina Jolie ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βρετανού ράπερ, Akala. Οι δυο τους εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια κοινής εξόδου, με τις φωτογραφίες να γίνονται γρήγορα viral.

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ της ηθοποιού και του ράπερ, που αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.

H Angelina Jolie παραδέχτηκε πόσο κόστισε το διαζύγιο από τον Brad Pitt στην υγεία της

Ποιος είναι ο Akala

O 40χρονος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1983 στο Λονδίνο και είναι ευρέως γνωστός για τους προκλητικούς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους στίχους του. Εκτός από τραγουδιστής ο Akala είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, ακτιβιστής και ποιητής.

https://www.instagram.com/p/CcTBL_wIJso/

Έχει γράψει βιβλία, μεταξύ των οποίων το «Natives: Race and Class in the Ruins of Empire», το οποίο διερευνά ζητήματα φυλής και ταυτότητας στο πλαίσιο της Bρετανικής ιστορίας.

Οι φήμες για τη σχέση του με την Angelina Jolie πυροδοτήθηκαν μετά τις κοινές τους φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το φημολογούμενο ζευγάρι εθεάθη στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια δείπνου με το καστ και τους συντελεστές της ταινίας «Maria». Σύμφωνα πάντα με το Oggy, οι δυο τους έφτασαν ταυτόχρονα στο εστιατόριο και αργότερα αναχώρησαν μαζί για το ξενοδοχείο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Akala- Jolie εμφανίζονται μαζί καθώς τον περασμένο Μάιο οι δυο τους ταξίδεψαν στη Τζαμάικα για να παρακολουθήσουν το λογοτεχνικό φεστιβάλ «Calabash». Για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επισήμως τη σχέση τους.

H νέα έξοδος με τα παιδιά της και η σπάνια εμφάνιση του Knox

Με τα τρία από τα έξι παιδιά της εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες η Angelina Jolie στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε έξω από το Atelier Jolie στο NoHo την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Στο πλευρό της ήταν ο 20χρονος Pax, η 18χρονη Zahara και ο 15χρονος Knox, ο οποίος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Η Χολυγουντιανή σταρ φημίζεται για τις κομψές, minimal ενδυματολογικές της επιλογές. Για την έξοδό της η Jolie επέλεξε ένα total black σύνολο το οποίο απαρτιζόταν από παντελόνι, τοπ και μακρύ παλτό. Το look της ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πηγή κεντρικής: apimages.com