Μετά τον γάμο ξεκινούν οι κόντρες στο Προξενιό της Ιουλίας με τη νύφη να αποκτά δύο μεγάλους εχθρούς

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον γάμο ξεκινούν οι κόντρες στο Προξενιό της Ιουλίας με τη νύφη να αποκτά δύο μεγάλους εχθρούς

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο αρχοντικό του Γιωργίκη. Το Προξενιό της Ιουλίας οδηγείται πια στην τελική ευθεία για το αιματηρό φινάλε. 

Η σειρά από σήμερα επιστρέφει με νέα επεισόδια. Οι χαρές και τα σημερινά γλέντια στον γάμο του Προξενιού της Ιουλίας, θα καταλήξουν στη συνέχεια σε αβάσταχτη πίκρα. Αλλά και σε μία κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα σε 3 γυναίκες. Η Ιουλία ως νύφη και ως σύζυγος στη συνέχεια, αναμετριέται με φίλους και εχθρούς. Κάνοντας στην αρχή του γάμου της και μία απάτη η οποία θα της στοιχίσει στη συνέχεια.

Η Χάδω και η Φιλιώ για διαφορετικούς λόγος θα έρθουν αντιμέτωπες με την νέα κυρία Προβιού

Σήμερα γάμος γίνεται στη Θεσσαλία και το προξενιό ολοκληρώνεται με την Ιουλία και τον Γιωργίκη να γίνονται και επίσημα σύζυγοι και τον Γρηγόρη στην απόλυτη απελπισία να βλέπει την πρώην αγαπημένη του, ντυμένη νύφη. Παρόλο που θα τον δούμε να θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή του, τελικά δεν θα μπορέσει να το κάνει.

Να σου κάνω και μία διευκρίνηση με το τρέιλερ που ήδη έχει κυκλοφορήσει και δείχνει τον Γιωργίκη μαχαιρωμένο και την Ιουλία μέσα στα αίματα. Δεν αφορά στο σημερινό επεισόδιο. Δεν θα έχουμε δηλαδή αιματοβαμμένο γάμο, όπως κάποιοι λανθασμένα κατάλαβαν. Αυτή η εξέλιξη θα είναι 3 χρόνια μετά τον γάμο. Όταν πια η Ιουλία θα έχει γεννήσει την κόρη της. Στο τρέιλερ ο Δημήτρης Αλεξανδρής την ρωτά ωστόσο για το που βρίσκεται η κόρη της. Στη συνέχεια θα δούμε ότι και η μικρή έχει δολοφονηθεί.

https://www.instagram.com/reel/C2Hlj08MdPt/

Σήμερα η Ευγενία Ξυγκόρου ως Ιουλία θα κάνει και μία μικρή «απάτη» προς τον Μελέτη Ηλία για να δικαιολογήσει στη συνέχεια την εγκυμοσύνη της. Την πρώτη νύχτα του γάμου τους εκείνος θα είναι μεθυσμένος και θα τον πάρει ο ύπνος και την επόμενη ημέρα εκείνη θα του παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Από τα πρώτα 24ωρα του έγγαμου βίου όμως, η Ιουλία αποκτά μία μεγάλη εχθρό. Τη Χάδω και αδελφή του Γιωργίκη και από εδώ και στο εξής θα απολαύσουμε ξανά επικές ερμηνείες από την Άννα Μάσχα σε αυτόν τον ρόλο. Θα είναι και η πρώτη άλλωστε που θα καταλάβει πως η κόρη της Ιουλίας δεν είναι κόρη του αδελφού της. Αυτή η εξέλιξη χρονικά, καθυστερεί.

Μία δεύτερη γυναίκα βρίσκεται απέναντι από την Ιουλία και αυτή είναι η φίλη της η Φιλιώ. Εκείνη που τελικά θα παντρευτεί τον Γρηγόρη. Θα καταλάβει πως η καρδιά του ανήκει στην Ιουλία.

Και όπως μας εξήγησε και σήμερα στην συνέντευξή της η ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση η οποία την υποδύεται η Φιλιώ το μόνο που δεν μπορεί να συγχωρέσει σε εκείνη, είναι πως δεν γνώριζε εξαρχής ότι αγαπούσε τον Γρηγόρη: «Την έχω αγαπήσει πολύ τη Φιλιώ δεν ξέρω αν είναι αντίζηλος. Θα βρει την ευκαιρία να κερδίσει αυτό που θέλει. Αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά είναι αυτό που ήθελε. Ξέρει από την αρχή ότι είναι δεύτερη, αλλά ο έρωτας είναι τόσο μεγάλος που την έχει τυφλώσει. Προσπαθεί να τον κερδίσει τον Γρηγόρη και χάνει τον εαυτό της. Είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το κλειδί στη σχέση με την Ιουλία είναι μία φράση που της είπε στο πρώτο επεισόδιο: «Το γιατί δεν μου το είπες; Γιατί την άφησε να κάνει όνειρα για τον Γρηγόρη».

Στην ουσία ωστόσο, οι δύο φίλες είναι και οι δύο θύματα μίας αντιδικίας και μίας δολοφονίας που χωρίζει τις δύο οικογένειες. Διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ζούσε ο πατέρας της Ιουλίας και αν ο πατέρας του Γρηγόρη δεν ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε.

Η μεγάλη απορία ωστόσο που θα μας ταλανίσει για αρκετό καιρό είναι για το ποιος τελικά δολοφόνησε τόσο τον Γιωργίκη όσο και τη μικρή κόρη της Ιουλίας. Ή μήπως είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι;

Σε λίγες ώρες θα δούμε όμως και μία επισκέπτρια - έκπληξη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού. Και δεν είναι άλλη από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής. Τα γυρίσματα του video clip έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι που λειτουργεί ως το κεντρικό σκηνικό. Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφει ο Ανδρέας Κατσιγιάννης σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία του clip έχει κάνει ο Σταύρος Γκρόζας. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου από την DEEP MUSIC, το νέο label της SPICY, στο YouTube και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

https://www.instagram.com/reel/C2NAW2zN3S5/