Το κοινό «έλυσε» τα 4 μεγάλα μυστικά της Παραλίας και οι φόνοι οδηγούν στη Μπέτυ Λιβανού

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοινό «έλυσε» τα 4 μεγάλα μυστικά της Παραλίας και οι φόνοι οδηγούν στη Μπέτυ Λιβανού

Ο Δημητρός θα αποκαλυφθεί, όπως και η συγκάλυψη από τη μητέρα του. Η Παραλία, αποκτά μορφή αστυνομικού θρίλερ για τη συνέχεια. 

Τα αστυνομικά μυστήρια ποτέ δε μένουν άλυτα από τους τηλεθεατές. Κάποιοι μάλιστα έχουν εξοικειωθεί και από τις ξένες σειρές και έχουν γίνει master του είδους. Η Παραλία, η σειρά της ΕΡΤ που έχει σταθερό κοινό και τηλεθέαση, αλλά και χιλιάδες πλέον προβολές μέσω Ertflix, μπαίνει στη πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της. Οι ένοχοι των 4 δολοφονιών θα πρέπει να αποκαλυφθούν. Το κοινό στο Twitter, ήδη έχει βρει τη λύση των μυστηρίων.

Ο Δημητρός, ο γιος του Γράντος και οι 4 δολοφονίες

Το προχθεσινό επεισόδιο στη σειρά «Η Παραλία» ήταν και το πιο σημαντικό στη μέχρι τώρα ιστορία μας. Γιατί με το flashback στο παρελθόν είδαμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Από τότε που ο Δημητρός - Γιώργος Νινιός ήταν ακόμη νεαρός. Ο ίδιος δε θυμάται, πως έχει σκοτώσει τη Αλεξάνδρα, πάνω στον παροξυσμό του, νομίζοντας πως είναι η αγαπημένη του Βιολέτα. Είδαμε επίσης την δολοφονία με βότανο που ετοίμασε η Νικολίνα, της Αλεξάνδρας η οποία κυοφορούσε το παιδί του. Και τότε ξεδιπλώθηκε σε όλο της το μεγαλείο, η τραγικότητα του ρόλου της Μπέτυς Λιβανού και το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής της.

Γιατί αν είχε κλείσει σε ίδρυμα τον γιο της όπως την είχε συμβουλέψει ο γιατρός, κάποια από τα θύματα θα είχαν γλιτώσει. Όπως και το τελευταίο θύμα η Ρηνιώ. Ο Γράντος νομίζει ότι την σκότωσε αλλά τελικά ο Δημητρός έχει κάνει και αυτή τη δολοφονία.

Και τώρα η μεγαλύτερη αποκάλυψη όλων. Ο Γράντος όπως υποστηρίζουν πια αρκετοί φανς, είναι ο γιος της Βιολέτας και του Δημητρού. Ο Διονύσης παρέδωσε το μωρό στον παππά λέγοντας πως είναι δικό του, όπως ήδη έχουμε δει, με σκοπό να τον αναθρέψει.

Εκείνος τον βάφτισε και από τότε τον έχει υπό την προστασία του. Αλέξανδρος Λογοθέητης και Νικόλας Παπαγιάννης, κάνουν ένα πολύ δυνατό υποκριτικά ζευγάρι στη σειρά.

Όλα οδηγούν πλέον στη Μπέτυ Λιβανού. Φυσικά και την είδαμε να έχει τύψεις για όσα έχει κάνει. Για να προστατέψει το νοητικά καθυστερημένο παιδί της, στέρησε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Το Twitter τη «δίκασε». Ειδικά έχοντας και την υποψία πως εκείνη δηλητηρίασε και σκότωσε την Αντιγόνη (Γιούλικα Σκαφιδά) και μητέρα της Δανάης Μιχαλάκη, μόλις άρχισε να υποπτεύεται τον Δημητρό.

Αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη πως ο Δημητρός ενδέχεται να «ξαναχτυπήσει». Πώς;

Με την Υπατία να διανύει την εγκυμοσύνη της και να ετοιμάζεται να παντρευτεί, (ανυποψίαστη είναι ακόμη η Δανάη Μιχαλάκη) ο Δημητρός θα ανακοινώσει σε όλους πως θέλει και εκείνος όπως όλοι να παντρευτεί και να κάνει ένα παιδί.

Η Παραλία κάνει την έκπληξη στην τηλεθέαση πριν «χαθεί» ο Δημητρός: Λιβανού και Νινιός έγιναν viral

Κάποιοι θα το θεωρήσουν ως αστείο. Μόνο η Νάταλι που έχει δει τον ανεξέλεγκτο θυμό του καταλαβαίνει πως κινδυνεύει. Αυτό θα κινητοποιήσει και τον Χάρι με την Υπατία, όταν εκείνη αποφασίσει να τους μιλήσει.

https://www.instagram.com/p/C2PF5gtIQJb/

Η Υπατία είναι το τραγικό θύμα της όλης ιστορίας. Δεν γνωρίζει για τίποτε από τα μυστικά της οικογένειάς της. Θα τα μάθει ποια, όταν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

10 τηλεοπτικές μαμάδες που αγαπήθηκαν και έγιναν πρότυπα για τη σχέση με τα παιδιά τους