Η απάντηση στα 3 μεγάλα ερωτήματα της Παραλίας έρχεται και η Μπέτυ Λιβανού φοβάται τις αποκαλύψεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η απάντηση στα 3 μεγάλα ερωτήματα της Παραλίας έρχεται και η Μπέτυ Λιβανού φοβάται τις αποκαλύψεις

Η σειρά της ΕΡΤ με τη νέα χρονιά καλείται να λύσει τα τρία βασικότερα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές. Η Παραλία είναι σε μία κρίσιμη φάση. 

Η Παραλία παρόλο που είχε το τελευταίο διάστημα μία μικρή, αργή και λίγο αδιάφορη σεναριακή εξέλιξη, ξεκινά από τη νέα χρονιά να προσφέρει ξανά στο κοινό της ενδιαφέρουσες ανατροπές. Υπάρχουν βασικά 3 μεγάλα ερωτηματικά στην ιστορία μας τα οποία οδηγούνται προς την τελική απάντηση. Μία προς μία οι υποθέσεις θα λυθούν, αλλά με κόστος. Η Μπέτυ Λιβανού ζει την πιο κρίσιμη φάση της, γιατί τα μυστικά της κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ποια είναι η μυστηριώδης Αλεξάνδρα; Και τι σχέση έχει μαζί της;

Ουδείς αναμάρτητος στα Μάταλα

Η Παραλία, έχει σταθερό τηλεοπτικό κοινό και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα νούμερα τηλεθέασης. Έχει όμως και κοινό που παρατηρεί τις λεπτομέρειες των επεισοδίων και καταλαβαίνει τι προσπαθούν να κρύψουν οι χαρακτήρες. Για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», έχουν μία ιδέα για το παρακάτω, αλλά η σειρά μόνο βασίζεται στο βιβλίο και δεν είναι πιστή αντιγραφή του.

Οι υποψίες πως κάτι κακό έχει κάνει πηγαίνουν προς την Νικολίνα - Μπέτυ Λιβανού και τηλεοπτική γιαγιά της Δανάης Μιχαλάκη . Μετά την εξομολόγηση του Νικήτα (Γιώργος Μιχαλάκης) πως κρατά ημερολόγιο (και τον έχουμε δει να επισκέπτεται τον κρυφό τάφο της Αλεξάνδρας) έχουμε αντιληφθεί πως ίσως δεν θα τον αφήσει να ζήσει. Aπό τον φόβο, λόγω δικής του άνοια, πως θα γίνει φανερό το μυστικό τους.

Την έχουμε δει την Νικολίνα πως εκτός από τα θαυματουργά βότανα, δημιουργεί και κάποια δηλητήρια. Αλλά ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα;

Σίγουρα πρόκειται για συγχωριανή του Νικήτα γιατί ανέφερε πως δούλευε στο δικό του τυροκομείο. Η οποία δολοφονήθηκε και έκρυψαν το πτώμα της στη συνέχεια στο βουνό. Αλλά ποιο μυστικό γνώριζε και την σκότωσαν; Μήπως εκείνη είναι η μητέρα του Γράντου και παράνομη σχέση του Διονύση; Μήπως είχε σχέση με τον Δημητρό;

Αυτό είναι η πρώτη απάντηση που αναζητάμε. Μη ξεχνάς αν παρακολουθείς τη σειρά, πως ο Νικήτας αυτή τη δολοφονία την είχε αναφέρει και στον αστυνόμο Καραχάλιο, αλλά κανείς δεν θυμάται στο χωριό αυτό το πρόσωπο, ούτε έχει ακούσει για τη δολοφονία της.

https://www.instagram.com/p/Cz5vycnuNks/

Η δεύτερη, αφορά στο οικογενειακό παρελθόν του Χάρι. Τώρα, που με τις προσπάθειες του Διονύση, θα αποφυλακιστεί, θα ανακαλύψει στα οικογενειακά αρχεία, κάποια πράγματα, τα οποία δεν βγάζουν νόημα και θα ζητήσει τη βοήθεια της Υπατίας για αυτό.

Το τρίτο μεγάλο ερώτημα, είναι το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της Ρηνιώς (το κοινό δεν έχει πειστεί ότι είναι ο Γράντος) και αν έχει σχέση εκείνη η νύχτα, με τον Δημητρό και την Νικολίνα. Σε αυτή τη νύχτα μάλλον έχει σχέση ο Λοίζος και το κύκλωμα των ναρκωτικών στο οποίο έχει συμμετοχή. Ο Δημητρός πήγε μεταγενέστερα στο σημείο της δολοφονίας. Αλλά το κοινό είναι σίγουρο εδώ και καιρό πως η Ρηνιώ είναι η κόρη του Δημητρού. Από εκείνο το μοιραίο βράδυ που βίασε τη μητέρα της.

Όλα πλέον κινούνται γύρω από την οικογένεια Αρχοντάκη. Η μόνη που φαίνεται μέχρι στιγμής να μην έχει μυστικά, είναι η Υπατία - Δανάη Μιχαλάκη. Και συνήθως η πιο αθώα της υπόθεσης, έχει τις μεγαλύτερες συνέπειεις.