Η Παραλία κάνει την έκπληξη στην τηλεθέαση πριν «χαθεί» ο Δημητρός: Λιβανού και Νινιός έγιναν viral

Κατερίνα Μπούσιου
Η Παραλία κάνει την έκπληξη στην τηλεθέαση πριν «χαθεί» ο Δημητρός: Λιβανού και Νινιός έγιναν viral

Έρχονται δύο μεγάλες ανατροπές στο σενάριο. «Είναι μία καθημερινή σειρά χωρίς να είναι καθημερινή» λένε οι φανς της σειράς και η Παραλία έχει πιστό κοινό όπως αποτυπώθηκε για μία ακόμη φορά στα νούμερα τηλεθέασης. 

Η σειρά «Η Παραλία» ήταν η πρώτη σειρά που έκανε πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο και χαρίζει για πρώτη φορά ανέλπιστα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ, αλλάζοντας τις ισορροπίες της βραδινής ζώνης. Τι έχει λοιπόν αυτή η σειρά που αγαπά το κοινό; Καταρχάς τον Γιώργο Νινιό και την Μπέτυ Λιβανού όπως λέει το Twitter.

Τι θα συμβεί όμως όταν σε λίγα επεισόδια ένας από τους δύο «φύγει» από τη ζωή;

Ο Νινιός κάνει μία δεύτερη καριέρα μετά το «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά»

Μία ακόμη σειρά εποχής στην ελληνική τηλεόραση - από τις πολλές που έχουμε φέτος - καταφέρνει να κερδίσει πιστό κοινό. Τα συστατικά επιτυχίας της σειράς «Η Παραλία» είναι πολλά, σίγουρα όμως τον σημαντικότερο ρόλο έχει παίξει η ωραία πλοκή και οι καλοί ηθοποιοί. Παρά τα λάθη σε κάποιες λεπτομέρειες ή σε κάποιους χαρακτήρες, η Μπέτυ Λιβανού, ο Γιώργος Νινιός, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Γιούλικα Σκαφιδά αλλά και η Δανάη Μιχαλάκη, κρατούν υψηλό το επίπεδο της Παραλίας.

https://www.instagram.com/p/CxfIu_9AnbD/

Ο δε Νινιός μοιάζει στον ρόλο του Δημητρού να κάνει μία δεύτερη μεγάλη τηλεοπτική καριέρα 31 χρόνια μετά τα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Ο ρόλος του Δημητρού και οι εναλλαγές από τον φόβο, τη χαρά, το άγχος για τα μυστικά που κουβαλά, ενώ στο μυαλό παραμένει ένα μικρό παιδί με αγνή καλοσύνη, του ταίριαξε απόλυτα και τον δημιούργησε όπως εκείνος ήθελε. Με συναισθηματικό βάθος και προσεκτική κινησιολογία.

https://www.instagram.com/reel/CwqOL--pwx3/

Η Παραλία χθες ήταν η τρίτη στην κατάταξη του prime time στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 13,6% και τον Σασμό να τερματίζει πρώτος με 18,9%. Η Μάγισσα στον ΑΝΤ1 έκλεισε στη δεύτερη θέση με 15,2%. Η σειρά της ΕΡΤ και στο γενικό κοινό έκανε 14,2%, που σημαίνει ότι καλύπτει μία μεγάλη ηλικιακή γκάμα των τηλεθεατών.

Το κοινό στο Twitter επικρότησε την επίδοση αλλά (ξανά) και τον Γιώργο Νινιό. Και κάποιοι χρήστες ανέφεραν κάτι σημαντικό: Είναι μία καθημερινή σειρά, χωρίς να είναι καθημερινή σειρά.

Τα spoilers λένε πως θα έχουμε μία δυναμική συνέχεια στο σενάριο. Γιατί ενώ ο αστυνόμος Καραχάλιος (αγαπημένος Μάκης Παπαδημητρίου) ερευνά τη δολοφονία της Ρηνιώς, θα βρεθεί μπροστά σε έναν νέο γρίφο με τον ξαφνικό θάνατο της Αντιγόνης. Όλοι έχουμε δει εξαρχής πως η ηρωίδα που υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά, πάσχει από την καρδιά της.

Όμως η μεγάλη έκπληξη είναι ο θάνατος του Δημητρού και την απώλεια του Γιώργου Νινιού δύσκολα θα αντέξουν οι φανς. Τον βρίσκει νεκρό η Υπατία στην παραλία και προφανώς ο Δημητρός κάτι είχε δει την βραδιά της δολοφονίας της Ρηνιώς και κάποιος φοβόταν τις αποκαλύψεις του.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε να αλλάζει και ο ρόλος της Μπέτυς Λιβανού ως Νικολίνα. Γιατί και εκείνη κουβαλά ένα μεγάλο βάρος από το παρελθόν και θα νιώθει τύψεις γιατί δεν κατάφερε να προστατέψει τον γιο της Δημητρό από αυτό. Μην αποκλείεις να εκδικηθεί για τον θάνατό του.