H Δανάη Μιχαλάκη μπορεί να μιλάει ώρες για την κόρη της και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Δανάη Μιχαλάκη μπορεί να μιλάει ώρες για την κόρη της και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τη μητρότητα, τη γνωριμία με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Όλα τα τρυφερά στιγμιότυπα της ηθοποιού με την κόρη της.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01) η Δανάη Μιχαλάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρη της και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τη μητρότητα, την τηλεοπτική της πορεία, τη σχέση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά και τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Νέα χρονιά με νέο look για τη Δανάη Μιχαλάκη 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Δανάη Μιχαλάκη απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο

Η 31χρονη πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης περιέγραψε τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση της 2,5 μηνών κόρης της εξηγώντας: «Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα».

Η πρώτη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της και τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού

Όπως η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφέρει αρκετές φορές δημόσια, η πρώτη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγινε στη γενέτειρά της πριν ακόμα γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή».

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021, στην γενέτειρα της ηθοποιού, την πανέμορφη Σύρο, έχοντας στο πλευρό του ελάχιστους συγγενείς, στενούς φίλους και συνεργάτες.

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη με την κόρη της

Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου απολαμβάνουν στο έπακρο την καθημερινότητα με την κόρη τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα στα social media.

https://www.instagram.com/p/C1jv0HUIFLR/

Πρόσφατα το ζευγάρι φωτογράφισε τη μικρή δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας έκανε να χαμογελάσουμε από γλύκα.

Το urban σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Η τριμελής πλέον οικογένεια ζει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όπου διατηρούν ένα υπέροχο, cozy διαμέρισμα.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/B-rY7WGlUdk/

Το σαλόνι είναι αρκετά φωτεινό και στο κέντρο του βρίσκεται ένας ευρύχωρος γκρι καναπές. Οι πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και οι ρετρό πολυθρόνες συμπληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του σπιτιού, την οποία έχουν επιμεληθεί οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με την αισθητική και το γούστο τους.

https://www.instagram.com/p/C1Cp4T_KjkR/

Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα προφίλ τους οι ηθοποιοί, ο χώρος τους είναι αρκετά μοντέρνος και ιδανικός για χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/C14pHPHozsa/

Τα έντονα χρώματα δίνουν έναν πιο pop χαρακτήρα, με το μπλε, το μπεζ και το κίτρινο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι. Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία και μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα deco.

Πηγή κεντρικής: danae_michalaki