H Εβελίνα Νικόλιζα είναι η πιο fashion traveller και αυτά είναι τα 2 items που δεν αποχωρίζεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Εβελίνα Νικόλιζα είναι η πιο fashion traveller και αυτά είναι τα 2 items που δεν αποχωρίζεται

Η Εβελίνα Νικόλιζα ταξιδεύει στον κόσμο και μαζί με τις υπέροχες εικόνες που μοιράζεται στα social media της, μάς εμπνέει και με τα outfits της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη που απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα στην παρέα του Καλύτερα δεν γίνεται, τα τελευταία 2 περίπου χρόνια έχει εξελιχθεί σε «social butterfly». Eίναι δηλαδή μέσα σε «όλα», στα πάρτι, της εκδρομές, τις συναυλίες. Απολαμβάνει στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο της με τους φίλους της αλλά και μόνη της, κάτι το οποίο βέβαια, όπως έχει αναφέρει κι η ίδια σε συνέντευξή της δεν έκανε από πάντα, αλλά όταν άρχισε να σκέφτεται πως αν κάποια μέρα πεθάνει, τι είναι αυτό τελικά που θα έχει ζήσει.

https://www.instagram.com/p/C1mEaQeIFM-/

Άλλαξε λοιπόν, εντελώς τρόπο ζωής και μέσα σε όλες τις νέες δραστηριότητες και εμπειρίες που δοκιμάζει είναι και το να πηγαίνει όσο το δυνατόν περισσότερα ταξίδια στο εξωτερικό παρέα τις περισσότερες φορές με τους φίλους της, αν και όπως είχε αναφέρει σε ένα από τα βίντεο που δημοσιεύει στο κανάλι της στο YouTube, έκανε μόνη της ένα ταξίδι στη Μάλτα, για να ξεφύγει και από αυτό το ταμπού που υπάρχει σύμφωνα με το οποίο είναι περίεργο να ταξιδεύεις μόνος σου.

Κάπως έτσι, μαζί της και με τις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram της κάνει και τους διαδικτυακούς της φίλους να ταξιδεύουν μαζί της και όχι μόνο, αφού η ίδια πέραν των άλλων κάνει και πολύ ενδιαφέροντα και μοντέρνα looks στα ταξίδια της. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους followers της τονίζουν το πόσο όμορφη δείχνει η ίδια στις αναρτήσεις της, ενώ έχουν προσέξει πως κάποια από τα αγαπημένα της items τουλάχιστον για τα ταξίδια που έχει κάνει το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι τα καπέλα και τα ιδιαίτερα πανωφόρια.

Παλτό κλασσικά, με πούλιες ή φτερά και καπέλα, μπερέδες, κορδέλες είναι αυτά που κάνουν τις εμφανίσεις της μοναδικές και μια ματιά στην gallery που ακολουθεί θα σε πείσει.