Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι δυναμική αλλά έγινε «το κοριτσάκι του μπαμπά» στην τελευταία της εμφάνιση

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι δυναμική αλλά έγινε «το κοριτσάκι του μπαμπά» στην τελευταία της εμφάνιση

Στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα και πολλοί άλλοι celebrities το βράδυ της Πέμπτης.

Πρεμιέρα είχε εχθές 2 Νοεμβρίου η παράσταση «Η Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς και δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν την κωμωδία του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας και πρωταγωνιστούν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Κουρής.

Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με την σύζυγό του, Βίλλυ Θεοφάνους, ο Κώστας Μπερικόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Μέμος Μπεγνής, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού Κοζάρη αλλά και η Λένα Δροσάκη με την Αθηνά Οικονομάκου.

Η παρουσία που ξεχώρισε ιδιαίτερα, όμως, ήταν εκείνη της Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τους γονείς της, την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Λευτέρη Νικόλιζα, σε μία σπάνια δημόσια οικογενειακή εμφάνιση.

6Z3A4897.jpg

Μπορεί την Μπέσσυ Αργυράκη να την έχουμε δει πολλές φορές με την κόρη της και να έχει μιλήσει πολλές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές για εκείνη και τη σχέση τους, ωστόσο, τον Λευτέρη Νικόλιζα δεν τον έχουμε δει πολλές φορές να συνοδεύει την Εβελίνα σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Νικόλιζας

Ο Λευτέρης Νικόλιζας είναι γυναικολόγος – μαιευτήρας. Παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές κρατά χαμηλό προφίλ, έχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την επί 38 χρόνια σύζυγο και γυναίκα της ζωής σου, Μπέσσυ Αργυράκη, αλλά και για την κόρη τους, Εβελίνα Νικόλιζα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Happy Day το 2021 είχε δηλώσει ότι είναι περήφανος για την Εβελίνα επειδή είναι καλό παιδί. Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα επέβαλε ποτέ στα παιδιά του να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό μονοπάτι. «Επειδή είμαι γιατρός τα παιδιά μου δεν ήθελαν να γίνουν γιατροί» είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά.

Η Μπέσσυ Αργυράκη γνώρισε τον Λευτέρη Νικόλιζα το 1984 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Άγγελο και την Εβελίνα. Ο Άγγελος εργάζεται ως σεφ και η Εβελίνα είναι δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον Alpha για την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η Εβελίνα Νικόλιζα γίνεται το σημάδι να αντιμετωπίσεις όλα όσα αγνοείς ή φοβάσαι να δεις

Πέρα από την τηλεόραση, η Εβελίνα είναι πολύ ενεργή και στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, βάζοντας τη «σφραγίδα» της με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα εδώ και κάποιος μήνες γίνεται το «σημάδι που όλοι περιμένουμε». Εκείνο που σου «φωνάζει» να φύγεις από μία τοξική σχέση, να ζητήσεις συγγνώμη όταν κάνεις λάθη, να μην εξαφανίζεσαι χωρίς εξηγήσεις. Γίνεται, δηλαδή, αυτή η «φωνούλα» που υπάρχει μέσα μας αλλά πολλές φορές αγνοούμε ή φοβόμαστε να ακούσουμε και αυτή η πρωτοβουλία της μας έχει κάνει να την αγαπάμε λίγο παραπάνω πλέον.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @evelina_nikoliza