Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα ειλικρινές Instagram post και στέλνει inspiring μηνύματα

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα ειλικρινές Instagram post και στέλνει inspiring μηνύματα

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε μια inspiring ανάρτηση και ο λογαριασμός της στο Ιnstagram αποτελεί πηγή έμπνευσης σε θέματα αυτοπεποίθησης και ενδυνάμωσης.

Η Εβελίνα Νικόλιζα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το κανάλι της στο Youtube αλλά και τη συμμετοχή της στο πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Η 34χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 149 χιλιάδες ακόλουθους με τους οποίους έχει αναπτύξει μια πολύ αληθινή και γεμάτη σεβασμό σχέση.

Εβελίνα Νικόλιζα: Tο αυθόρμητο μήνυμα ενδυνάμωσης

Η Εβελίνα Νικόλιζα φημίζεται για τον αυθορμητισμό της και δεν διστάζει να θίξει «ευαίσθητα» θέματα και να στείλει το δικό της μήνυμα ενδυνάμωσης. Πριν λίγες ώρες η 34χρονη πόζαρε στο κρεβάτι της και μοιράστηκε μερικές σκέψεις, με στόχο να αφυπνίσει τους followers της.

https://www.instagram.com/p/Cy3sDb2IOjt/

«Μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι είναι πολύ κουλ να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι,
να μη μας αγγίζει τίποτα και να προσπαθούμε να μη δείξουμε ότι κάποιος ή κάτι μας πλήγωσε. Να μην είμαστε αδύναμοι και αν είμαστε να φροντίζουμε να μην το καταλαβαίνουν οι άλλοι. Να μη δείχνουμε τις ρωγμές μας. Αυτές οι ρωγμές λοιπόν είναι ότι πιο όμορφο έχουμε. Μην ξεχνάτε ότι από τις ρωγμές μπαίνει το φως και όπου μπαίνει φως αποκαλύπτεται και η αλήθεια μας. Αυτό που είναι κουλ τελικά είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μη φοβάσαι να νιώθεις. Είναι πραγματικά οκ να μην είσαι οκ», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου & άλλες γνωστές Ελληνίδες που έγιναν φέτος το παράδειγμα για ένα πιο fitness body

Ένα μεγάλο λευκό χαρτόνι βρισκόταν σε πρώτο πλάνο και έγραφε το εξής μήνυμα: «Είμαι το σημάδι που περίμενες για να θυμάσαι ότι είναι οκ να μην είσαι οκ».

3 φορές που η Εβελίνα Νικόλιζα είπε κάτι σημαντικό μέσα από ένα Instagram post

1) Φορώντας ένα γκρι φούτερ με τη φράση «Είσαι αρκετή», η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να μας υπενθυμίσει ότι ναι, είμαστε αρκετές και πρέπει να πιστεύουμε καθημερινά στον εαυτό μας.

https://www.instagram.com/p/Cyn3mQ9ooUo/

2) Πριν λίγους μήνες η 34χρονη μας υπενθύμισε το μεγαλείο της καλοσύνης μέσα από μια ιδιαίτερη ανάρτηση στην οποία μας προτρέπει να μοιράζουμε απλόχερα κοπλιμέντα.

https://www.instagram.com/p/CxctAOLoK15/

Μια τόσο μικρή αλλά αυθόρμητη πράξη αρκεί για να κάνεις κάποιον χαρούμενο, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

3) Τον Σεπτέμβριο η γνωστή Youtuber πόσταρε ένα μικρό video-αφύπνιση στο οποίο βλέπουμε ένα σημείωμα να πλέει μέσα στη θάλασσα με το εξής μήνυμα: «Είμαι το σημάδι που περίμενες για να θυμάσαι να έχεις ανθρωπιά».

https://www.instagram.com/reel/Cw4vmJvIKEF/

«Δε μπορώ να το εξηγήσω και δε θα έπρεπε καν να χρειάζεται να το εξηγήσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

Πηγή κεντρικής: evelina_nikoliza